Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , Τηλ: 2109844190  Email: lilipoupoli@lilipoupoli.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Το 1980 νέοι άνθρωποι, γονείς και παιδαγωγοί, αγαπώντας τα παιδιά σκεφτήκαμε να κάνουμε επάγγελμά μας τη φροντίδα τους.
Ένας ζεστός ανθρώπινος χώρος, μια κατάλληλα διαμορφωμένη μονοκατοικία με 1,5 στρέμμα κήπο, γεμάτος δέντρα, λουλούδια και παιχνίδια φιλοξενεί τη ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ, μια πολιτεία στα μέτρα των παιδιών, για τα πιο ευαίσθητα, τα πιο σημαντικά, τα πιο ωραία χρόνια της ζωής τους.
Σε μια μικρή κοινωνία, χαρούμενη, δραστήρια με πολλά παιδαγωγικά παιχνίδια, βιβλία, κατασκευές, χρώματα, μουσική, θέατρο, κηπουρική, πηλοπλαστική, δραματοποίηση, ζωγραφική, προγραφή και προανάγνωση τα παιδιά προσαρμόζονται στη συλλογική δουλειά, εκπαιδεύονται στην αυτονομία τους.
Οι στόχοι μας για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας είναι να τα υποστηρίξουμε να αναπτυχθούν ισορροπημένα κοινωνικά, συναισθηματικά, ψυχοκινητικά και γνωστικά, έτσι ώστε να διαμορφώνουν τέτοια προσωπικότητα που να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ζωής.
Μέσα από τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της δουλειάς μας, επιδιώκουμε τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας αγάπης και εμπιστοσύνης, ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο τα παιδιά θα αισθάνονται ασφάλεια, σιγουριά και αποδοχή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο χώρος μας επιτρέπει να φιλοξενούμε παιδιά ηλικίας από 2.5 έως 6 χρονών.
Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους οργανώνονται σε μικρές ομάδες και υποομάδες και έχουν χαρακτηριστικές ονομασίες.
Τα ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ 2,5 χρονών προπρονήπια
Οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ 3 χρονών προπρονήπια
Οι ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ 3,5 χρονών προπρονήπια
Οι ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ 4 - 5 χρονών προνήπια
Τα ΑΣΤΕΡΙΑ 5 - 6 χρονών νήπια
Το πρόγραμμά μας είναι παιδοκεντρικό και στηρίζεται στη βιωματική μάθηση. Οι τάξεις μας είναι διαμορφωμένες σε γωνίες δραστηριοτήτων για δημιουργικά απασχόλησης Τα παιδιά παίζοντας μαθαίνουν και αποκτούν εμπειρίες. Στο νηπιαγωγείο ακολουθείται η διαθεματική προσέγγιση. Η φροντίδα, η αγωγή και η εκπαίδευση τους γίνεται από δύο νηπιαγωγούς ή βρεφονηπιαγωγούς σε κάθε ομάδα. Επιπλέον συμμετέχουν ειδικευμένες δασκάλες μουσικής, αγγλικών και θεάτρου στο καθημερινό πρόγραμμα. Θεατρικό παιχνίδι, δανειστική βιβλιοθήκη, εικαστικά, φυσικές επιστήμες, μουσειακή αγωγή, εκπαιδευτικές επισκέψεις, τεχνολογία, φυσική αγωγή και περιβαλλοντικές δράσεις εντάσσονται στο πρόγραμμά μας. Τα μαθηματικά, η γλώσσα και η πρώτη επαφή με τα γράμματα μέσα από τα παιχνίδια σκοπεύουν μα βοηθήσουν το κάθε παιδί να προσαρμοσθεί στο σχολικό περιβάλλον και να ενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό σύνολο.
Προσφέρεται σε όλα τα παιδιά διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό) που παρασκευάζεται μέσα στο σχολείο. Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ιδιόκτητα λεωφορεία με κύριο στόχο την ασφαλή μετακίνησή σους. Τα συνοδεύουν οι παιδαγωγοί τους. Η παιδίατρος υποστηρίζει την υγεία των παιδιών κάθε εβδομάδα. Η ψυχολόγος μας παρατηρεί τα παιδιά και συνεργάζεται με τους παιδαγωγούς, τους γονείς ατομικά και με συμβουλευτική γονέων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Παιδικος Σταθμος, Προσχολικη Αγωγη, Προνηπιο, Νηπιακος Σταθμος, Ιδιωτικος Παιδικος Σταθμος Ιδιωτικος Παιδικος Σταθμος Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο, Ιδιωτικα Νηπιαγωγεια, Ιδιωτικος Παιδικος Σταθμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Ν. Σμύρνη, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Άλιμος.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: