Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ  
Εμφυτευματολόγοι
Λεύκανση Δοντιών
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Οδοντίατρος Νικόλαος Παγουλάτος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (2002) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Οδοντιατρική (Advanced Stydy Program in Esthetic Dentistry) στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York University) (2004-2005), Είναι μέλος της American Academy of Cosmetic Dentistry. Διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στον Άλιμο από το 2005.
Το ιατρείο παρέχει όλο το φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική.
Στόχος του ιατρείου μας είναι η παροχή της καλύτερης εξατομικευμένης περίθαλψης και θεραπείας. Με τα πλέον σύγχρονα μέσα, καθώς και σε συνεργασία με άλλες οδοντιατρικές ειδικότητες (ορθοδοντική, γναθοχειρουργική, περιοδοντολογία), όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, προτείνουμε λύσεις που βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές ώστε να χαρίσουμε ένα όμορφο χαμόγελο χωρίς όμως αυτό να γίνεται εις βάρος της στοματικής υγείας του ασθενή ή της λειτουργικής του αρμονίας.
Οι συνθήκες υγιεινής αποτελούν προτεραιότητά μας και γι' αυτό το σκοπό χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα μέσα και τεχνικές αποστείρωσης των εργαλείων (λουτρό υπερήχων, αυτόκαυστος κλίβανος) και απολύμανσης των χώρων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Κλασική Οδοντιατρική

Αποτρύγωση και αφαίρεση των χρωστικών αποκαθιστούν την υγεία των περιοδοντικών ιστών. Τα ούλα ξαναγίνονται ροζ και υγιή, δεν είναι πλέον οιδηματώδη και πλαισιώνουν με τον σωστό τρόπο τα δόντια. Αφαιρούνται οι εξωγενείς χρωστικές και αποκαλύπτεται το φυσικό χρώμα των δοντιών.

  • Αισθητική Οδοντιατρική

Η Αισθητική Οδοντιατρική αφορά άνδρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται για την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Αφορά όσους θέλουν να χαμογελούν άφοβα, επιδεικνύοντας φωτεινά και όμορφα δόντια εναρμονισμένα με το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά τους.

  • Εμφυτεύματα

Το σύγχρονο οδοντιατρικό εμφύτευμα είναι μία κυλινδρική κατασκευή από τιτάνιο που τοποθετείται από τον χειρουργό μέσα στο κόκκαλο της άνω ή της κάτω γνάθου και αντικαθιστά τη ρίζα του χαμένου δοντιού. Το οστό όχι μόνο δεν αποβάλλει την ειδικά επεξεργασμένη επιφάνεια τιτανίου του εμφυτεύματος αλλά την «αγκαλιάζει» και μέσα στους επόμενους μήνες δημιουργεί ένα δεσμό μαζί της (οστεοενσωμάτωση) που είναι και ο βασικός μηχανισμός που εξασφαλίζει την μακροβιότητα του αποτελέσματος.


Στοιχεία Αναζήτησης: Εμφυτευματα, Χειρουργικη Οδοντιατρικη, Λευκανση Δοντιων, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Απονευρωση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Άλιμος
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: