Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία, Μεταφράσεις
Περιγραφή Επιχείρησης

Η Δικηγορική Εταιρεία Νίκας & Συνεργάτες λειτουργεί ως δικηγορικό γραφείο από το 1987.
Οι δικηγόροι, ως εταίροι της εταιρείας, έχουν βάσει των σπουδών τους και της επαγγελματικής και της επιστημονικής τους δραστηριότητας στο εξωτερικό καθώς και της μακρόχρονης δικηγορικής τους ενασχόλησης στην Ελλάδα, εμπεριστατωμένη γνώση στους παρακάτω τομείς και του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Προσφέρει ένα ευρύτατο πακέτο δικηγορικών υπηρεσιών.
Το μεγαλύτερο μέρος των υποθέσεων σχετίζεται με τους τομείς:

  • αστικό δίκαιο, δίκαιο συμβάσεων, δίκαιο ακίνητης περιουσίας,/ αγοραπωλησίας, κληρονομικό Δίκαιο.
  • εμπορικό και εταιρικό δίκαιο, δίκαιο προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού, δίκαιο Βιομηχανικής και Πνευματικής ιδιοκτησίας, δίκαιο των σημάτων και ευρεσιτεχνιών.
  • είσπραξη απαιτήσεων.
  • ποινικό δίκαιο.
  • δημόσιο, διοικητικό και φορολογικό δίκαιο.


Οι παραπάνω δικαιικοί τομείς καλύπτονται επιτυχώς από τους συνεργάτες μας και τα συνεργαζόμενα με το γραφείο μας γραφεία στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το γραφείο παρέχει νομική υποστήριξη σε ελληνικά και αλλοδαπά νομικά και φυσικά πρόσωπα, κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά, στους ως άνω αναφερόμενους τομείς. Οι πελάτες μας προέρχονται από την Ελλάδα, καθώς και από πολλές χώρες του εξωτερικού.
Οι συνέταιροι, με μακρόχρονη επιτυχή εμπειρία στην εξωδικαστηριακή και τη δικαστική εκπροσώπηση, καθώς και στην εξειδικευμένη παροχή νομικών συμβουλών ,καθώς και οι συνεργάτες του γραφείου μας τυγχάνουν ιδιαίτερης αναγνώρισης εντός κι εκτός Ελλάδας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Δικηγορος, Ακινητα, Μισθωσεις, Κληρονομικο, Εμπορικο Δικαιο, Εταιρειες, Ποινικο, Μεταφρασεις, Επικυρωσεις, Εισπραξεις Απαιτησεων, Αστικο Δικαιο, Διοικητικα Προστιμα, Υποθεσεις Κτηματολογιου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πανελλαδική εξυπηρέτηση
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 19:00 και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και σε άλλες ημέρες και ώρες
 
Μοιράσου το: