Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ   Κιν: 6946387886
e-shop
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία απεντόμωσης E-PESTCONTROL.GR στην Τήνο με πολυετή εμπειρία, παρέχει στους πελάτες εξειδικευμένες υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου που βασίζονται στη γνώση της βιολογίας και της συμπεριφοράς των παρασίτων συνδυαζόμενη με την επιστημονική εμπειρία στη χρήση υφιστάμενων μεθόδων καταπολέμησης, χημικών και φυσικών.
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε για εργασίες απολύμανσης είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αξιόπιστα και λειτουργούν πολύ καλά σε ευρύ φάσμα επιφανειών Είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των εντόμων και των τρωκτικών, υγειονομικής σημασίας, με υψηλό βαθμό ασφάλειας για τον άνθρωπο και τα άλλα θερμόαιμα εφόσον εφαρμόζονται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Για το λόγο αυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατοικημένους χώρους (σπίτια, γραφεία, αποθήκες, εργοστάσια τροφίμων κ.α.).
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-pestcontrol.gr θα βρείτε τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα για να προφυλάξετε τον χώρο σας από ανεπιθύμητους επισκέπτες (ποντίκια, αρουραίους, τυφλοπόντικες, φίδια, περιστέρια, γλάρους, μύγες, σφήκες, κουνούπια, κατσαρίδες, κοριούς, σκορπιούς, αράχνες, ψύλλους...).
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, τόσο για τη χρήση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, όσο και για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής που εσείς επιθυμείτε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η επιχείρηση E-PESTCONTROL.GR αναλαμβάνει Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο,σε οικίες & επαγγελματικούς χώρους (σπίτια, πολυκατοικίες, μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχεία, σχολεία).

ΤΡΩΚΤΙΚΑ: κόλλες, μηχανικές παγίδες, δολωματικοί σταθμοί, ειδικές συσκευές, τρωτικοκτόνα, ατοξικά δολώματα.
ΕΝΤΟΜΑ: οικολογικές παγίδες, ηλεκτρικές συσκευές (UVA + Κόλλα), ηλεκτρικές συσκευές (χωρίς κόλλα), απωθητικά - παγίδες κουνουπιών, εντομοκτόνα.
ΠΟΥΛΙΑ: συστήματα απώθησης, απωθητικά δίχτυα, απωθητικά, ειδικά συστήματα - παγίδες.
ΕΡΠΕΤΑ: απωθητικά.
ΓΑΤΕΣ - ΣΚΥΛΟΙ: παγίδες, απωθητικά, εκπαίδευση σκύλων
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ: συσκευές απολύμανσης, χημικά απολυμαντικά, βιολογικά απολυμαντικά, απόσμηση - αρωματισμός.
ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: μάσκες, γυαλιά προστασίας, φόρμες προστασίας, ψεκαστήρες.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: κομποστοποιητές κήπου, κομποστοποιητές κουζίνας, αξεσουάρ, συλλέκτες βρόχινου νερού.
Μικροβιοκτονία για Κορονοϊό

Στοιχεία Αναζήτησης: Μυοκτονιες Μικροβια, Απολυμανση Τρωκτικων Τρωκτικα, Κατσαριδες Κοριοι Ερπετα, Απωθητικα Εντομοκτονα, Εντομα Παγιδες Ζωων, Τρωκτικα, Εντομα, Παγιδες Ζωων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ελλάδα & Κύπρο.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: