Κατηγορίες
Προκάτ Σπίτια, Έπιπλα Γενικά, Αλουμίνια, Τζάκια, Κεραμοσκεπές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η κατασκευαστική εταιρεία "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" ιδρύθηκε από τον κύριο Προβιδάκη Γεώργιο, ο οποίος δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο κατασκευής προκατασκευασμένων οικιών, περγκόλων και κεραμοσκεπών.
Η πολύτιμη εμπειρία και η γνώση που διαθέτει στο αντικείμενό σας διασφαλίζει όλες τις προδιαγραφές αντοχής, ασφάλειας και ποιότητας που χρειάζεται μια προκατασκευασμένη οικία.
Τα προκατασκευασμένα σπίτια της "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" διακρίνονται για την υψηλή αρχιτεκτονική τους, τον οικολογικό τους χαρακτήρα και την άψογη λειτουργικότητά τους. Το ξύλο ως δομικό υλικό διαθέτει μεγάλη αντοχή στον χρόνο, υψηλή μηχανική αντοχή στις καταπονήσεις και εμποδίζει τη συσσώρευση ηλεκτροστατικής ενέργειας.
Για την κατασκευή μιας προκατασκευασμένης οικίας συναρμολογούνται εγκεκριμένα στην αγορά (εμπόριο) δομικά υλικά, τα οποία δημιουργούν δομικά στοιχεία μεγάλης στατικής επάρκειας με συγκριτικά χαμηλότερο βάρος, ικανά να αντέχουν καταπονήσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση (100% αντισεισμικότητα).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της "ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ" είναι οι εξής: Το χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλες κατασκευές. Η παράδοση σε 3 μήνες. Η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση. Τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση. Η μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης (ημιτελής - πλήρης). Η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Προκατ, Λυομενα, Ετοιμα Σπιτια, Μεζονετες, Μονοκατοικιες, Περγκολες, Κεραμοσκεπες, Σαλονι Σαλονια, Μεσοπορτες, Τραπεζαριες, Υπνοδωματια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Κρήτη.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 20:30
Σάββατο από 08:30 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: