Κατηγορίες
Έπιπλα Γενικά, Εξοπλισμός Ξενοδοχείων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ, Υπεύθυνος Επικοινωνίας , Τηλ: 2109430090  Fax: 2109417337  Email: gkountourakis@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρησή μας από το 1978 πρωτοστάτησε στη δημιουργία νεανικού επίπλου προσφέροντας για πρώτη φορά πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες λύσεις, με έπιπλα αρίστης κατασκευής από ποικιλίες ΕΥΓΕΝΩΝ ξύλων, φέρνοντας ανανέωση στο design σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα και την άνεση. Από το 1992 πλέον έχουμε εξειδικευτεί στην δημιουργία & κατασκευή σαλονιών, καναπέδων & πολυθρονών.
Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΠΙΣΤΗ είναι μονόδρομος και φιλοσοφία λειτουργίας! Θα δημιουργήσουμε μαζί το σαλόνι του σπιτιού που ονειρεύεστε εξασφαλίζοντας την άνετη και την αισθητική στο χώρο σας. Κάθε σαλόνι τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες σας σφραγίζοντας έτσι τη δική σας προσωπικότητα και μοναδικότητα στο χώρο σας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας το εγγυάται.
Φιλοσοφία μας αποτελεί η μοναδικότητα του κάθε πελάτη.
Πρώτα μετράμε τις ανάγκες σας, μετά τον χώρο σας, και μετά φτιάχνουμε για εσάς μια taylor made πρόταση σε συνδυασμό με τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Ο πελάτης μας την πρώτη φορά, δια βίου φίλος μας!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός τροποποιούμε σχέδια, τα προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Παράλληλα μπορείτε να μας φέρετε τα δικά σας σχέδια και να τα κατασκευάσουμε για εσάς.
Σας καλύπτουμε σε κάθε περίπτωση όσον αφορά σε:
Ειδικές κατασκευές
Αναλαμβάνουμε να ''ντύσουμε'' το χώρο σας με σχέδια δικά σας ή σχέδια που θα προκύψουν από τη διακοσμητική μελέτη που θα κάνουμε.
Μελέτη χώρου
Επισκευή σαλονιών
: φέρτε μας το παλιό σας αγαπημένο φθαρμένο σαλόνι, καναπέ, ή μικροέπιπλο και θα φροντίσουμε να το επισκευάσουμε ποιοτικά και οικονομικά!
Είτε αλλαγή υφάσματος ή την πλήρη επισκευή ενός σαλονιού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας στείλετε μια φωτογραφία μέσω email και εμείς θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος.
Δωρεάν μεταφορά: Η μεταφορά των επίπλων γίνεται από δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο και καλύπτεται από εμάς για παραγγελίες εντός Αττικής.
Για τις παραγγελίες εκτός Αττικής κατόπιν συνεννόησης.
After sales service: Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας ή διευκρίνισης, καλέστε μας με σκοπό να καταγράψουμε και να επιλύσουμε το πρόβλημα άμεσα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βιοτεχνια Σαλονιων, Πολυθρονες, Καναπεδες, Τραπεζια Σαλονιου, Κλασικο Σαλονι, Μοντερνο Σαλονι, Ειδικες Κατασκευες, Επισκευη Σαλονιου, Μελετη Χωρου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: