Κατηγορίες
Χημικές Τουαλέτες, Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Περιγραφή Επιχείρησης
Αντικείμενο των εργασιών της εταιρείας, μεταξύ άλλων, είναι η μίσθωση χημικών τουαλετών, μελέτη, εγκατάσταση, καθαρισμός και συντήρηση τους, από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας.
Τα προϊόντα μας παρέχονται από τις καλύτερες εταιρείες του εξωτερικού και διακρίνονται για τις αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές τους. Επιπλέον διαθέτουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους τουαλετών, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες.
Επιλέγοντας τις χημικές τουαλέτες που διαθέτουμε, εκεί που δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο, επιτυγχάνεται ένα υγιεινό περιβάλλον εργασίας του προσωπικού σας, διατήρηση της καλής εικόνας της εταιρείας σας και αποφεύγεται πληθώρα προβλημάτων που προκύπτουν καθημερινά από την έλλειψη υγιεινής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:
Πωλήσεις χημικών τουαλετών (Καινούργιες αλλά και μεταχειρισμένες σε άριστη κατάσταση)
Πρόγραμμα μίσθωσης, Μελέτη και εύρεση κατάλληλης οικονομικής λύσης, Την άμεση παράδοση και μεταφορά, Την εγκατάσταση, Τη συντήρηση, Την απολύμανση, Την απομάκρυνση μετά το πέρας του χρόνου μίσθωσης, Την παροχή τακτικών service, Την Υπηρεσία καθαρισμού με σύγχρονα ειδικά ιδιόκτητα μηχανήματα εκκένωσης και απολύμανσης καθώς και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, Την Εκκένωση του δοχείου λυμάτων, Τον Ανεφοδιασμό χημικού υγρού BIOLEN (χάρη στο οποίο γίνεται διάσπαση των λυμάτων και των οσμών), Τον Ανεφοδιασμό με φρέσκο νερό, στο δοχείο και νιπτήρα χεριών, Τον Ανεφοδιασμό της συσκευής απολύμανσης χεριών, Τον φρέσκο αρωματισμό της καμπίνας.
Οι χημικές τουαλέτες είναι κατάλληλες για:
Εργοτάξια κάθε είδους, Λαϊκές αγορές, Παραλίες, Λιμάνια, Parking σε Εθνικές οδούς, Πάρκα, Συναυλίες, Αθλητικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Υπαίθριους Χώρους Εστίασης, Προορισμούς Εκδρομών, Αρχαιολογικούς Χώρους, Στρατιωτικές Ασκήσεις, Περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης κ.ά.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοικιαση Χημικων Τουαλετων, Καθαρισμος Χημικων Τουαλετων, Εγκατασταση Χημικων Τουαλετων, Εκμισθωση Χημικων Τουαλετων, Πωλησεις Χημικων Τουαλετων, Συντηρηση Χημικων Τουαλετων, Εμποριο Χημικων Τουαλετων, Υπαιθριες Τουαλετες, Service Χημικων Τουαλετων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ανατολική Μακεδονία & Θράκη.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: