Κατηγορίες
Γερανοί, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ, Υπεύθυνος  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι ενεργή εδώ και χρόνια στο χώρο των μεταφορών. Είμαστε οι πρώτοι που παρέχουμε υπηρεσίες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό διαθέτοντας παράλληλα φορτηγά & ανυψωτικά μηχανήματα με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.
Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα με ταχύτατη εξυπηρέτηση και συνέπεια. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και δίνουμε βαρύτητα στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Προσφέρουμε πάντα ανταγωνιστικές τιμές όπου και αν βρίσκεστε! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις καλύτερες προσφορές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Γενικές μεταφορές με χρήση γερανού για βαριά μηχανήματα, σκάφη, κλαρκ, υλικά οικοδομών, πιάνα.
  • Ανυψώσεις
  • Εργασίες με καλάθι.
  • Οδική βοήθεια ΙΧ, μικρών και μεσαίων φορτηγών

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών.
Το όραμά μας αντικατοπτρίζει τους στόχους μας. Δουλεύουμε με αρχή τον σεβασμό προς τον πελάτη για βέλτιστη εξυπηρέτηση με ανταγωνιστικό κόστος και βιώσιμη ανάπτυξη.


Στοιχεία Αναζήτησης: Γερανοι Μεταφορες, Γερανοι Μετακομισεις Βιοτεχνων, Τοποθετηση Μηχανηματων, Εργασιες Με Καλαθι, Μεταφορα Βαρεων Μηχανηματων, Μεταφορα Σκαφων, Μεταφορα Κοντεινερ, Ανυψωσεις Με Γερανο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: