Κατηγορίες
Διαχείριση Κτιρίων, Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Πυροσβεστήρες - Πυροσβεστικά Είδη
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην Έκδοση Κοινοχρήστων, Διαχείριση Πολυκατοικιών, Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις, Πετρέλαιο θέρμανσης και παντός είδους Τεχνικής Κάλυψης.
Η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ είναι μια εταιρεία εμπιστοσύνης όπου το κύριο μέλημά της είναι οι αρμονικές σχέσεις μεταξύ των συνιδιοκτητών ή ενοίκων μιας πολυκατοικίας.
Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη με το χαμηλότερο δυνατό κόστος το οποίο και επιτυγχάνεται με το μεγάλο αριθμό εξωτερικών συνεργείων μας, το άρτιο λογισμικό μας και φυσικά με την εμπειρία μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Κεντρικά: Ν. Μπελογιάννη 62 Πειραιάς.
Αναλαμβάνουμε:

 • Έκδοση Κοινοχρήστων
  Η Εταιρεία μας διαθέτει άριστο μηχανογραφημένο σύστημα, απόλυτα ακριβές, βασισμένο πάνω στις νέες νομοθεσίες που αφορούν τη σωστή κατανομή των κοινοχρήστων αλλά και τον ακριβή υπολογισμό δαπανών θέρμανσης. Η έκδοση κοινοχρήστων περιλαμβάνει τα εξής: Συγκεντρωτικές Καταστάσεις, Ειδοποιητήριο ανά διαμερίσματος, Εξοφλητική απόδειξη ανά διαμέρισμα.
 • Διαχείριση Πολυκατοικιών - Κτηρίων
  Εκεί που κανείς δεν θέλει να αναλάβει της ευθύνες μιας διαχείρισης, είτε μιλάμε για πολυκατοικία είτε για κτήριο, εκεί η εταιρεία μας με τους έμπειρους συνεργάτες της, την ποιότητα των υπηρεσιών, την απόλυτη διαφάνεια με τήρηση βιβλίων εσόδων – εξόδων και τη δυνατότητα ελέγχου των δαπανών αλλά και του αποθεματικού σας ανά πάσα στιγμή, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ να εξυπηρετήσει τις δικές σας απαιτήσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος της αγοράς σε συνδυασμό πάντα με την ποιότητα.
 • Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις
 • Τεχνική κάλυψη

Η εταιρεία μας σας καλύπτει απόλυτα σε όποιο τεχνικό πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί στην πολυκατοικία σας ή ακόμα και στο διαμέρισμά σας. Η ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής σας, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι.

 • Πετρέλαιο Θέρμανσης
 • Συνεργείο καθαρισμού

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαχειριση Πολυκατοικιων, Εκδοση Κοινοχρηστων, Υπηρεσιες Καθαρισμου, Διαχειριση Ακινητου, Κοινοχρηστα, Απολυμανση, Μυοκτονια, Διαχειριση Κτηριου, Διαχειριση Πολυκατοικιας, Συντηρηση Καυστηρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
 • Με αντικαταβολή
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: