Κατηγορίες
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΟΛΓΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ, Υπεύθυνη  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το BetterDogs ιδρύθηκε το 2009 παρέχοντας υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων. Το 2011 ξεκίνησε η λειτουργία του χώρου φιλοξενίας σκύλων και γατιών στη Θεσσαλονίκη. Σε έναν ιδιόκτητο χώρο 4 στρεμμάτων, μόλις 24 χλμ. από το κέντρο της πόλης, δημιουργήσαμε με γνώση, αγάπη και μεράκι τους χώρους φιλοξενίας των επισκεπτών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τη φροντίδα και την περιποίηση των φιλοξενουμένων μας, ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι φιλοξενούμενοι σκύλοι διαμένουν σε ευρύχωρα, ατομικά δωμάτια συνολικού εμβαδού 15τμ. Στο θερμαινόμενο εσωτερικό χώρο, ο φίλος μας θα βρει το κρεβατάκι του, το φαγητό και το νερό του, καθώς και μερικές λιχουδιές. Το κάθε δωμάτιο διαθέτει και εξωτερικό, προσωπικό, στεγασμένο χώρο 9τμ. Κάθε σκύλος έχει την ευκαιρία να αθλείται καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 650τμ. Κάθε φίλος μας είναι ξεχωριστός και για αυτό το λόγο φροντίζουμε να διαμορφώνουμε το πρόγραμμα του κάθε φιλοξενούμενου μας ανάλογα με τις ανάγκες του και τις επιθυμίες σας.
Οι γατούλες μας φιλοξενούνται σε εσωτερικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την ασφαλή και ευχάριστη διαμονή τους. Η κάθε μια απολαμβάνει τον άνετο προσωπικό της χώρο όπου παρέχονται το κρεβάτι της, η τροφή της και η αμμολεκάνη της. Επιπλέον, ο γατώνας μας είναι εξοπλισμένος με μια ποικιλία παιχνιδιών και ονυχοδρομίων, όπου οι γάτες μπορούν να σκαρφαλώσουν, να κρυφτούν, να παίξουν και να κυνηγήσουν.
Στόχος μας είναι οι φιλοξενούμενοι μας να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τη διανομή τους μαζί μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ξενοδοχειο Ζωων, Πανσιον Ζωων Σκυλων, Ξενωνας Ζωων, Φιλοξενια Ζωων, Φυλαξη Ζωων Σκυλων, Φυλαξη Γατιων, Φυλαξη Κατοικιδιων, Φυλαξη Μικρων Ζωων, Εκπαιδευση Σκυλων, Ξενοδοχειο Μικρων Ζωων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: