Κατηγορίες
Γύψινες Διακοσμήσεις & Κατασκευές, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η γύψος ή αλαβαστρίτης λίθος ή αλάβαστρο είναι ορυκτό του ασβεστίου με χημικό τύπο CaSO4.2H2, εμείς γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από τις γύψινες διακοσμήσεις και τις ψευδοροφές. Με αχαλίνωτη ενέργεια δημιουργίας εδώ και 55 χρονιά έχουμε να δείξουμε ένα μεγάλο έργο επάνω στην Τέχνη που αγαπήσαμε γυψοτεχνία Ευθυμιάδη είναι το μέτρο σύγκρισης για όλους τους άλλους.
Κάθε δημιουργία μας φέρει τα πλεονεκτήματα επεξεργασίας στα χαρακτηριστικά του ιδιοκτήτη, στην αισθητική, στο ντιζάιν και στην Αρμονία, με αυτό το γνώμονα δημιουργούμε.
Η Γυψοτεχνία Ευθυμιάδη στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής είναι το αποτέλεσμα δυο ανθρώπων που Αγάπησαν αυτή την τέχνη με διαφορετική Ιδεολογία, για αυτό το λόγο δίνουμε φόρο τιμής στους δυο καλλιτέχνες Κουτελίδη Νικόλαο και Ευθυμιάδη Ιωάννη. Με εμπειρία διπλής Ιδεολογίας, ήμαστε εδώ για τα εύκολα και για τα δύσκολα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πιο συγκεκριμένα στην εταιρεία μας θα βρείτε:
γύψινα - γύψινες διακοσμήσεις
θόλοι
ψευδοροφές
κόγχες
τσιμέντινα
φουρούσια
γύψινα λούκια
κολώνες
κορνίζες
κιονόκρανα
ροζέτες
πίλαστρα
αετώματα
αγάλματα
εκκλησιαστικά τέμπλα
πάνελ
αρχαίες
παραστάσεις
απλίκες και πολλά αλλά..
Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση ψευδοροφών με γυψοσανίδα κάθε τύπου (στάνταρ-άνθυγρες – πυράντοχες – τσιμεντοσσανίδα – ινοσανίδα, κ.α) σε σύνθεση με κρυφό φωτισμό, με κρύσταλλα βιτρό, με γύψινα, σε μοντέρνα και νέοκλασική γραμμή.
Σας προσφέρουμε λειτουργικές και καλλιτεχνικές λύσεις.

Στοιχεία Αναζήτησης: Γυψινα, Γυψινες Διακοσμησεις, Θερμομονωση, Διαχωριστικα, Ειδικες Κατασκευες Επαγγελματικων Χωρων, Γυψινο Τεμπλο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: