Κατηγορίες
Ομοιοπαθητική, Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ομοιοπαθητική ιατρική βασίζεται στη θεωρία ότι τα συμπτώματα μιας αρρώστιας είναι η αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού σε μια διαταραχή η σύγχυση του. Τα συμπτώματα είναι επομένως μια εκδήλωση του οργανισμού μας και τα έχει ανάγκη στη προσπάθειά του να συνέλθει και να ισορροπήσει.
Η ομοιοπαθητική δεν προσπαθεί να διώξει τα συμπτώματα όπως η αλλοπαθητική ιατρική, ούτε να τα καταπιέσει, ώστε να υποχωρήσουν.
Η Ομοιοπαθητική περισσότερο βοηθάει στο να ενισχύσει την εκδήλωση των συμπτωμάτων του οργανισμού μας, έτσι ώστε να βρει γρήγορα την ισορροπία του και επομένως την υγεία του. Με λίγα λόγια η ομοιοπαθητική θεραπεία είναι μια βοήθεια στην προσπάθεια του οργανισμού μας να αποκαταστήσει την υγεία του. Η ομοιοπαθητική ιατρική είναι αποτελεσματική εκεί που το ανθρώπινο σώμα έχει έστω και λίγη άμυνα ή χρειάζεται να αποκτήσει περισσότερη. Τότε υπάρχει η δυνατότητα αυτό - ίασης με τη βοήθεια της ενέργειας που περιέχει το ομοιοπαθητικό φάρμακο.
Η ομοιοπαθητική θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και για κάθε πάθηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Ομοιοπαθητική ιατρική θεραπεύει οξείες και χρόνιες ασθένειες. Χρόνιες παθήσεις όπως. η αλλεργία, αλλεργική ρινίτιδα, το αλλεργικό άσθμα, κάθε έκζεμα, η Ακμή η ψωρίαση και η νευροδερμία. Στη σκληροδερμία και σκλήρυνση κατά πλάκας φέρνει ανακούφιση - σε αρχικά στάδια και ίαση.
Άλλες ασθένειες που θεραπεύονται μέσω της ομοιοπαθητικής είναι η ρευματοειδής αρθρίτιδα, οι οσφυαλγίες και οι γενικές αρθρίτιδες. Αποτελεσματική είναι στην ημικρανία και σε ψυχοσωματικές παθήσεις, όπως είναι η κατάθλιψη, οι φοβίες, ο ψυχαναγκασμός, υπερκινητικότατα καθώς και το υπερβολικό άγχος - αϋπνίες. Βοηθάει στο θυρεοειδισμό, στο σακχαρώδης διαβήτη, στις υπερχοληστεριναιμίες και αναιμίες. Στον καρκίνο συντελεί στο να συρρικνωθεί ο όγκος, δίνοντας δύναμη στον οργανισμό. Παράλληλα ανακουφίζει από τις παρενέργειες τον αικτινο- και χημειοθεραπειών και εμβολίων. Οξείες παθήσεις όπως η ωτίτιδα, η βρογχίτιδα, η αμυγδαλίτιδα, οι ιώσεις, οι πνευμονίες, οι λαρυγγίτιδες, οι κυστίτιδες, οι ιγμορίτιδες, οι φλεγμονές και ο πονόδοντος, θεραπεύονται αποτελεσματικά.
Η ομοιοπαθητική ιατρική αντιμετωπίζει κάθε πόνο, νευραλγίες (π.χ. έρπις ζωστήρας, ισχιαλγία), νευρόπονο, κεφαλαλγίες, κολικούς . Τελικα δρα και προληπτικά, συμπληρώνοντας και ενισχύοντας ζωτική ενέργεια.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ιατρος, Ομοιοπαθητικη, Φαρμακευτικη Αγωγη, Ισορροπια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: