Κατηγορίες
Σκάφη Αναψυχής
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα Ανατολικά παράλια της Κεντρικής Ελλάδας βρέχονται από τον Παγασητικό κόλπο και είναι από τις όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Ο Παγασητικός ενώνει την Εύβοια με το Πήλιο και συναντά το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου του Πηλίου, δημιουργώντας τοπία εξαιρετικής ομορφιάς στην Κεντρική Ελλάδα. Οι επισκέπτες της Μαγνησίας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πανέμορφες περιοχές όπου συνυπάρχουν αρμονικά το βουνό, η θάλασσα, η πλούσια βλάστηση και οι χρυσαφένιες αμμουδιές.
Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας και σας προσκαλούμε στις όμορφες κρουαζιέρες που πραγματοποιούμε στο Πήλιο και τις Σποράδες. Οι Elisabet Cruises πραγματοποιούνται πολλά χρόνια, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης και ξεκούρασης στους επισκέπτες του Πηλίου. Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι, διασκέδαση και πανέμορφες εικόνες, οι κρουαζιέρες μας συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας. Από το σημείο αναχώρησης μας στο λιμάνι του Αχίλλειου νότια του Βόλου, σας προσφέρουμε πολλές προτάσεις για όμορφες κρουαζιέρες με ένα από τα πλοία μας. Μια από τις κρουαζιέρες είναι η κρουαζιέρα στη Σκιάθο, που ανήκει στις Σποράδες και είναι από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι κρουαζιέρες μας είναι τόσο διασκεδαστικές όσο και επιμορφωτικές, ώστε όλοι οι επιβάτες μας να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και να περνούν όμορφα. Παράλληλα με τις πρωινές κρουαζιέρες που οργανώνουμε στον Παγασητικό και τα κοντινά νησιά, προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν νυχτερινές κρουαζιέρες. Οι βραδινές μας κρουαζιέρες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς για πάρτι και γιορτές. Με τις βραδινές κρουαζιέρες οι επιβάτες μας έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ένα διαφορετικό τρόπο και να απολαύσουν στιγμές πραγματικού κεφιού. Χορός και τραγούδι έχουν την τιμητική τους και όλοι συμμετέχουν διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή νύχτα. Κέφι και διασκέδαση, χαμόγελα και φιλική ατμόσφαιρα άλλωστε είναι κάτι που συναντάς σε κάθε κρουαζιέρα μας, είτε είναι βραδινή είτε είναι πρωινή. Στα πλοία μας έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε γαμήλιες εκδηλώσεις και δεξιώσεις, πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή γιορτή για τις ξεχωριστές στιγμές σας που όλοι θα θυμούνται.
Μπορούμε να αναλάβουμε και να οργανώσουμε στην παραμικρή λεπτομέρεια τέτοιες βραδιές, με catering, ορχήστρα και ό,τι άλλο εσείς θέλετε για μια ξεχωριστή βραδιά χαράς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κρουαζιερα, Ειδικες Κρουαζιερες, Θαλασσιες Εκδρομες, Ημερησιες Εκδρομες Σποραδες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: