Κατηγορίες
Ψυχολόγοι, Ομοιοπαθητική
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Homo Luminous είναι ένας πολυχώρος ίασης, αυτοπραγμάτωσης και ενόρασης βασιζόμενος πάνω σε καινοτόμες επιστημονικές και τεχνολογικές αρχές λειτουργίας. Όπως συνομολογεί ο τίτλος, μέλημά μας είναι η εκμαίευση του εσωτερικού φωτός και η εξάλειψη των σκιωδών τάσεων που μας ταλαιπωρούν συναισθηματικά. Ο στόχος αυτός προσεγγίζεται με διάφορες τεχνοτροπίες που εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα. Με τη χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας όπως συσκευές βιοσυντονισμού, Virtual Reality λογισμικά και νευροαναδραστικές συσκευές, διενεργούμε την καλλιέργεια της ευεξίας και την αυτοβελτίωση με ασύγκριτα μέσα επιτάχυνσης της όλης διαδικασίας.
Ο Γιώργος Μαυρουδής σπούδασε Ψυχολογία (BSc Psychology – Middlesex University) και Ιατρική Ανθρωπολογία (MA Medical Anthropology – Sussex University) και έχει ταξιδέψει εκτενώς σε αναζήτηση εξωτικών θησαυρών σε ό,τι αφορά την υγεία και την αυτοπραγμάτωση.
Συνεπώς, ό,τι καλύτερο έχει διασωθεί από το παρελθόν συνδυάζεται με υπερσύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Κβαντική Ψυχοθεραπεία αποτελεί μια μεταφορά εμπνευσμένη από το όραμα της πραγματικότητας που εκμαιεύει η Κβαντική Φυσική, για κάτι περισσότερο από έναν αιώνα τώρα.
Ανέκαθεν η επιστημολογία αναπτύσσεται με μεταδοτικό τρόπο ανάμεσα στα παρακλάδια της. Σήμερα, η πολυφασική λογική της Κβαντικής Φυσικής έχει αναμεταδοθεί σε διάφορες άλλες τεχνοτροπίες της συλλογικής σκέψης, όχι μόνο στις θετικές επιστήμες αλλά και στην ψυχοθεραπεία.
Αυτό σημαίνει ότι η εξερεύνηση του εαυτού έχει περάσει σε μια φάση που επιδέχεται τις πολλαπλές όψεις του εαυτού, την ταυτόχρονη ισχύ τους και τους αναβαθμούς της συνειδητότητας που ενέχει η δυναμική της αυτεπίγνωσης.
Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες που εφαρμόζονται στο Homo Luminous διενεργούνται σε συνδυασμό με Βιοσυντονισμό, Ομοιοπαθητική Διάγνωση, θεραπεία Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality Therapy), Νευροαναδραστική Ρύθμιση (Neurofeedback), αποτελώντας έτσι μια ισχυρή άντληση του βέλτιστου δυναμικού που υπάρχει βαθιά μέσα σε όλους.
Υπάρχει και η δυνατότητα κατ’ οίκον επίσκεψη για συνεδρίες Βιοσυντονισμού & Βιοπληροφοριακών Εξετάσεων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Βιοσυντονισμος, Ομοιοπαθητικη, Γιογκα, Διαλογισμος, Υγεια, Ευεξια, Group Therapy, Διαλεξεις, Αυτοβελτιωση, Καταθλιψη, Εθισμοι, Σχεσεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νότια Προάστια, Μεσόγεια, Ανατολική Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με χρεωστική
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • BSc Psychology – Middlesex University
  • MA Medical Anthropology – Sussex University
  • Agama Yoga Training – Agama School Thailand
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Από 09:00 έως 22:00
 
Μοιράσου το: