Κατηγορίες
Αλουμίνια, Κουφώματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΗΛΙΑΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ , Τηλ: 2106542550 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών σιδήρου και αλουμινίου από το 1982 και είμαστε πιστοποιημένοι αποκλειστικοί κατασκευαστές της ETEM. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με άριστη τεχνογνωσία, ασχολούμαστε με κατασκευές / επισκευές / συντηρήσεις / αντικαταστάσεις κουφωμάτων, σιδεριές ασφαλείας, μεταλλικές κατασκευές κ.ά.
Χαρακτηριστικά μας:
Λογικές τιμές
Αμεσότητα
Ευελιξία
Ταχύτητα εκτέλεσης
Ταχύτητα παράδοσης
στοιχεία που καθιστούν την επιχείρησή μας τη σωστή επιλογή!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την υλοποίηση κατασκευών κατά παραγγελία των οποίων οι προδιαγραφές δεν μπορούν να ικανοποιηθούν, είτε λόγω δεδομένων χωροταξικών απαιτήσεων, είτε λόγω της ιδιαιτερότητας της κατασκευής.
Η εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών και το ανθρώπινο δυναμικό βοηθούν στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη, στον σχεδιασμό των κατασκευών και στην περαιτέρω υλοποίησή τους, προσφέροντας σε εσάς εξειδικευμένες λύσεις.
Τα θερμομονωτικά κουφώματα είναι η ιδανική λύση για όσους ζητούν: θερμοηχομόνωση, αεροστεγανότητα, οικονομία στη θέρμανση και οικονομία στην ψύξη.
Οι κατασκευές μας ικανοποιούν κάθε είδους αρχιτεκτονική απαίτηση και προσφέρουν: θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανότητα και ασφάλεια. Τηρούμε αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και σας προσφέρουμε πολυετή εγγύηση κατασκευής με προσοχή στη λεπτομέρεια για ένα άριστο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παραθυρα, Κατασκευες Αλουμινιων Κουφωματων, Ετεμ Μπαλκονοπορτες, Ειδικες Κατασκευες Αλουμινιου, Σιδηροκατασκευες, Συντηρηση Κουφωματων, Αντικατασταση Κουφωματων, Ενεργειακα Κουφωματων, Πιστοποιηση Κουφωματων, Επισκευες Κουφωματων Αλουμινιου, Kataskeves Alouminiou, Τοποθετηση Κουφωματων, Κατασκευες Αλουμινιου, Alouminia Αλουμινας, Σιδερας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • CE/09
  • ETEM
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: