Κατηγορίες
Διεθνείς Μεταφορές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΙΜΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Torre trans ιδρύθηκε από τον Διονύσιο Μανάγια και δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το με επιτυχία.
Διαθέτουμε 10 ιδιόκτητα αυτοκίνητα (Ελληνικής άδειας κυκλοφορίας) και κάνουμε μεταφορές στην Ευρώπη στις παρακάτω χώρες: Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Σλοβακία, Αυστρία και Γερμάνια. Οι μεταφορές που πραγματοποιούμε μπορεί να είναι ολόκληρο φορτίο η και μερικό (διάφορες παλέτες). Συνεργαζόμενα αυτοκίνητα μπορούν να καλύψουν περεταίρω ανάγκες των πελατών μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Παρέχεται υψηλού επιπέδου μεταφορά διασφαλίζοντας τη διακίνηση των προϊόντων κάθε πελάτη στην προκαθορισμένη θερμοκρασία. Η Ασφάλεια των εμπορευμάτων σας επιτυγχάνεται μεσω της ασφάλειας Cmr. Τα ασφαλιστήρια μεταφορών καλύπτουν τα μεταφερόμενα εμπορεύματα αποκλειστικά από κινδύνους που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διακίνησής τους.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ
Όλα τα trailer που έχει στην κατοχή της η εταιρεία είναι τελευταίας τεχνολογίας και η καταλληλότητα των θαλάμων (ψυγείων) πιστοποιείται απαραιτητως από FRC. Όλα τα αυτοκίνητα (ψυγεία) διαθέτουν ηλεκτρονικούς θερμογράφους έτσι ώστε να μπορεί ο πελάτης να ελέγχει τη θερμοκρασία του προϊόντος του καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς και την ώρα παράδοσης.
Διαθέτουμε την υπηρεσία παρακολούθησης του στόλου μας και έτσι μπορείτε να έχετε πλήρη επίγνωση για το που βρίσκονται τα εμπορεύματά σας 24 ώρες το 24ωρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η TORRE TRANS τρέχει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους ελεγχόμενης θερμοκρασίας στην Ελληνική αγορά. Τα φορτηγά ψυγεία μας συνδυάζοντας μέγεθος και δύναμη είναι σε θέση να μεταφέρουν σχεδόν κάθε είδος ευαίσθητου προϊόντος παραδίδοντας στην ώρα του σε οποιοδήποτε μέρος της Κεντρικής Ευρώπης ή των Βαλκανίων. Ως πελάτης, μπορείτε να νιώθετε άνετα γνωρίζοντας ότι το προϊόν σας θα παραμείνει σε σταθερή θερμοκρασία μέχρι τη στιγμή που θα παραδοθεί στον τελικό του προορισμό. Η υπηρεσία μας είναι εμφανής στα ονόματα των πελατών μας. Οι υψηλού προφίλ εταιρείες όπως η Fiorital και Torre ABEE είναι συνεργάτες με τις αυστηρές προδιαγραφές και μεγάλες προσδοκίες. Έχουμε περάσει τις δοκιμές τους ξανά και ξανά σε διάρκεια πάνω από 20 χρόνια συνεργασίας, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο της υπηρεσίας μας δεν υστερεί σε σχέση με κανέναν.
Οι πελάτες μας δεν μπορούν να αντέξουν καθυστερήσεις και για αυτό το λόγω λειτουργούμε 24 ώρες / ημέρα, 365 ημέρες / έτος για την δικιά σας εξυπηρέτηση. Είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή extra υπηρεσιών στους πελάτες μας όπως η παρακολούθηση του φορτίου σας

  • Μεταφορά ψαριών
  • Μεταφορά γαλακτοκομικών προϊόντων
  • Μεταφορά οπωροκηπευτικών
  • Μεταφορά νωπών πουλερικών-αυγών
  • Κατεψυγμένα κρέατα
  • Παγωτά
  • Κατεψυγμένα συσκευασμένα λαχανικά

Στοιχεία Αναζήτησης: Φορτηγα Ψυγεια, Μεταφορα Φρεσκων Προϊοντων, Μεταφορα Καταψυγμενων Προϊοντων, Μεταφορα Οπωροκηπευτικων, Μεταφορα Νωπων Πουλερικων, Μεταφορα Αυγων, Μεταφορα Καταψυγμενων Κρεατων, Μεταφορα Παγωτων, Μεταφορα Καταψυγμενα Συσκευασμενα Λαχανικα, Μεταφορα Ξηρου Φορτιου, Logostics, Μεταφορες Στην Κεντρικη Ευρωπη, Μεταφορες Στα Βαλκανια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Εξωτερικό
Τρόποι πληρωμής
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001-2008
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: