Κατηγορίες
Ψυχολόγοι, Παιδοψυχίατροι, Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές, Επαγγελματικός Προσανατολισμός
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  
Κέντρα Δυσλεξίας
Κέντρα Λογοθεραπείας
Παιδοψυχολόγοι
Ψυχαναλυτές
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Αμφιάραος ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών υψηλού επιστημονικού επιπέδου τόσο στα παιδιά και τις οικογένειές τους, όσο και στους ενήλικες. Το προσωπικό μας απαρτίζεται από ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι είναι κάτοχοι αναγνωρισμένων (και μόνο) πτυχίων, και των οποίων η υψηλή επιστημονική κατάρτιση καλύπτει τις ειδικότητες της ψυχοθεραπείας, της λογοθεραπείας, της εργοθεραπείας, της παιδοψυχιατρικής και ψυχιατρικής αξιολόγησης καθώς και του επαγγελματικού προσανατολισμού. Ο επιστημονικός υπεύθυνος του Αμφιάραου είναι ο κύριος Κωστόπουλος Παναγιώτης, ο οποίος είναι Ψυχολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Πέρα από το βασικό του πτυχίο έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς και στις κλινικές νευροεπιστήμες (medical neuroscience – university of Duke). Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στη διαχείριση του χρόνιου άγχους και σε τεχνικές ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης. Αυτήν την περίοδο είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ψυχολογικές Υπηρεσίες: ψυχοθεραπεία (ενηλίκων, παιδιών), ψυχολογική υποστήριξη, ομάδες παιδιών, ομάδες ενηλίκων.
Λογοθεραπεία: παιδιών, ενηλίκων.
Εργοθεραπεία: παιδιών
Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία: διάγνωση, αποκατάσταση δυσλεξίας και μαθησιακών δυσκολιών.
Τεστ - Ψυχομετρικά εργαλεία: τεστ νοημοσύνης, τεστ προσωπικότητας, τεστ μαθησιακών δυσκολιών, τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
Επαγγελματικός προσανατολισμός: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού (διαδικασία 3ων συναντήσεων, τεστ και προσωπική έκθεση υποψηφίου 50 - 60 σελίδες και συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου), εξειδικευμένα τεστ.
Συμβουλευτική: γονέων, οικογένειας.
Σχολές Γονέων.
Υπηρεσίες προς Παιδικούς Σταθμούς: ομάδα ειδικών μας (5 ειδικότητες) αξιολογεί τα παιδιά σε πρόγραμμα ετήσιας συνεργασίας.
Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: