Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης

Η οδοντίατρος περιοδοντολόγος Παναγιώτα Σαράκη διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο της στο Χαλάνδρι. Διαθέτει εξειδίκευση στην περιοδοντολογία, παρέχοντας ποιοτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε περιστατικού.

Ο ζεστός, φιλόξενος χώρος του ιατρείου της στο Χαλάνδρι διαθέτει σύγχρονο, άρτιο εξοπλισμό, για την αντιμετώπιση και την κάλυψη κάθε ανάγκης του ασθενούς. Η οδοντίατρος Παναγιώτα Σαράκη παρακολουθεί σε διαρκή βάση όλες τις νέες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους με γνώμονα το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύντομο Βιογραφικό

H κα Παναγιώτα Σαράκη γεννήθηκε στη Γερμανία και ολοκλήρωσε τη σχολική της εκπαίδευση στην Ελλάδα. Το 1998 απέκτησε πτυχίο Οδοντιατρικής (Bachelor in Dentistry) από το University of Pretoria στη Νότιο Αφρική. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Kent, το Λονδίνο καθώς και στο Hertfortshire ως γενική οδοντίατρος στο NHS από το 1998 έως και το 2004.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στοιχεία Αναζήτησης: Θεραπεια Ουλιτιδας, Θεραπεια Περιοδοντιτιδας, Υποστηρικτικη Περιοδοντικη Θεραπεια, Προληψη Περιοδοντικων Νοσηματων, Χειρουργικη Στοματος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή από 10:00 έως 20:00 Κατόπιν Ραντεβού
 
Μοιράσου το: