Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΕΙΝΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ονομάζομαι Πετεινού Μαρία, μένω μόνιμα με την οικογένειά μου στην περιοχή της Αμφιθέας στα Γαλανέικα. Έχω τελειώσει Τ.Ε.Ι. Διοίκησης & Οικονομίας. Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Από το 2005 εργάζομαι σε τοπικές επιχειρήσεις στη Λαμία ως υπεύθυνη στη διαχείριση ακινήτων. Η αγάπη μου για το ακίνητο με οδήγησε στη δημιουργία τοπικού γραφείου στη Λαμία με υψηλό επίπεδο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στο χώρο του Real Estate προσφέροντας πρωτίστως αξία στον άνθρωπο.
Μέσα από την απαράμιλλου επιπέδου συνεχή εκπαίδευση και τα επαγγελματικά σεμινάρια απέκτησα άριστη γνώση και ασύγκριτο πλεονέκτημα για την αγορά και την προώθηση των ακινήτων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Με βάση τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά των ακινήτων τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, θεωρώ ότι σήμερα ο σύμβουλος διαχείρισης ακινήτων είναι περισσότερο απαραίτητος προκειμένου να αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας, να προσφέρει σωστές συμβουλές και να εξασφαλίσει την έγκυρη και αποτελεσματικότερη συμφωνία για τα ακίνητά σας. Η φιλοσοφία μου είναι να ανταποκρίνομαι με συνέπεια και ειλικρίνεια σε κάθε σας ανάγκη και να σας παρέχω την καλύτερη εξυπηρέτηση με ήθος, αξιοπιστία και σκοπό την αποδοτικότερη αξία στις πωλήσεις - ενοικιάσεις των ακινήτων σας.
Στο γραφείο ΠΕΤΕΙΝΟΥ Real Estate αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό την πώληση και την ενοικίαση:

  • Μονοκατοικιών
  • Διαμερισμάτων
  • Καταστημάτων
  • Επαγγελματικών χώρων
  • Οικοπέδων
  • Αγροτεμαχίων - ελαιοπεριβόλων


Για πωλήσεις σωστές και γρήγορες... Αλλά και με το μεγαλύτερο κέρδος για εσάς!!


Στοιχεία Αναζήτησης: Μεσιτικο Γραφειο Μεσιτικα Γραφεια, Πωλησεις Ακινητων Πωληση Ακινητου, Αγορα Αγορες Ακινητων, Αγροτεμαχια Αγροτεμαχιο, Αντιπαροχη Αντιπαροχες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ράχες, Καμμένα Βούρλα, Καραβόμυλος, Στιλίδα, Αχινός, Αχλάδι, Λαμία, Δομοκός
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Πέμπτη από 10:00 έως 13:00 & από 18:00 έως 21:00
Παρασκευή από 12:00 έως 15:00 & από 18:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: