Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΜΒΑΤΣΙΚΟΣ , Τηλ: 2295038185  Κιν: 6932444363 Email: vakostas@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο γιατρός Βαμβατσίκος Γ Κωνσταντίνος με την ολοκλήρωση των σπουδών του, τελείωσε την ειδικότητα της ορθοπεδικής στην 5η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ, Μονάδα Σπονδυλικής Στήλης και Σκολίωσης. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε σε νοσοκομείο της Αγγλίας (Sheffield) για ειδικές παθήσεις, που αφορούν κυρίως τη σπονδυλική στήλη.
Ο ορθοπεδικός Κωνσταντίνος Βαμβάτσικος ασχολείται με όλη την γκάμα των ορθοπεδικών παθήσεων, αλλά κυρίως, εδώ και 8 έτη, με την τεχνολογία DRX-9000, ένα ψηφιακό κρεβάτι αποσυμπίεσης που αντιμετωπίζει με ψηλά ποσοστά επιτυχίας σύνθετες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.
Με την τεχνολογία DRX-9000 έχουν αντιμετωπισθεί πάνω από 8.000 περιστατικά σύνθετων παθήσεων σπονδυλικής στήλης, με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90%. Είναι μια τεχνολογία αμερικάνικης προέλευσης με πιστοποίηση FDA, που χρησιμοποιείται και στη NASA. Το ιατρείο μας διαθέτει και 2 laser 4ης γενιάς, το Cube και το Hiro της Hilterapia, με τα οποία αντιμετωπίζουμε άμεσα τον πόνο σε όλη την γκάμα των ορθοπεδικών παθήσεων, και είναι και τα δυο FDA approved. Όσον αφορά τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, τα laser χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με το DRX-9000, για καλύτερα αποτελέσματα θεραπείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης
  • Θεραπεία Μέσης με Ειδικά Μηχανήματα
  • Δισκοπάθεια, Αρθρίτιδα, Τενοντίτιδα
  • Μετρήσεις Οστικής Μάζας, Πελματογράφημα
  • Αρθροπλαστική
  • Κύφωση
  • Ρήξη χιαστού
  • Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

2ο Ιατρείο:Ηρώων Πολυτεχνείου 13Α & Σαρανταπόρου 1, Άγιος Στέφανος


Στοιχεία Αναζήτησης: Παθησεις Σπονδυλικης Στηλης, Συνδρομο Καρπιαιου Σωληνα, Ρηξη Χιαστου, Δισκοπαθεια Αρθριτιδα Τενοντιτιδα, Μετρηση Οστικης Μαζας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: