Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Φυσιοθεραπεία, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Ανάπτυξης Λειτουργικών Δεξιοτήτων Παιδιού “Motivaction”, είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό κέντρο για παιδιά με διαφόρων ειδών κινητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες. Δημιουργήθηκε το 2014 από μια διεπιστημονική ομάδα θεραπευτών - φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία - με στόχο την ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση του κάθε παιδιού ξεχωριστά καθώς και τη βελτίωση των καθημερινών αναγκών των παιδιών και των οικογενειών τους.
Το κέντρο μας βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής στην οδό Πλαπούτα 66 σε ένα άρτια εξοπλισμένο και φιλικό προς το παιδί χώρο, κατάλληλο για βρέφη και παιδιά όλων των ηλικιών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σε ένα ευχάριστο και ζεστό για το παιδί περιβάλλον, προσφέρονται εξατομικευμένες θεραπευτικές υπηρεσίες και προγράμματα πρώιμης παρέμβασης, φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας / αισθητηριακής ολοκλήρωσης, λογοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης, συμβουλευτικής γονέων, ψυχολογικής υποστήριξης καθώς και ομαδικά προγράμματα παιχνιδιού, ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων και ψυχοπαιδαγωγικού.
Στόχος κάθε είδους θεραπευτικής παρέμβασης είναι να προσφέρει στον άνθρωπο τη δυνατότητα να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες του ώστε να μπορεί να είναι λειτουργικός στο περιβάλλον που ο ίδιος και η οικογένειά του επιλέγουν να ζουν. Βασιζόμενοι στο παραπάνω, η φιλοσοφία μας αναφορικά με τη θεραπευτική παρέμβαση στα παιδιά με κινητικές και νευροαναπτυξιακές δυσκολίες είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε κάθε παιδί και στην οικογένειά του όλα τα απαραίτητα ερεθίσματα και εφόδια ώστε αφενός να ξεπεράσει τις δυσκολίες του, στο μέγιστο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, και αφετέρου να καταφέρει να είναι ανεξάρτητο στην καθημερινότητά του.

Στοιχεία Αναζήτησης: Φυσικοθεραπεια Παιδιων Παιδιου, Εργοθεραπεια Παιδιου, Εγκεφαλικη Παραλυση, Αυτισμος, Μαθησιακες Δυσκολιες, Δεπυ, Συμβουλευτικη Γονεων, Διαταραχες Λογου Επικοινωνιας, Δραστηριοτητες Καθημερινης Ζωης, Κινητικες Διαταραχες, Συνδρομα, Αισθητηριακη Ολοκληρωση, Δυσλεξια, Διαταραχες Σιτισης, Παιχνιδι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: