Κατηγορίες
Ενδοκρινολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΜΠΕΛΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός Δημήτρης Κορομπέλης είναι ειδικευμένος Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος στην Ελλάδα και τη Σουηδία. Διατηρεί ένα υπερσύγχρονο ιδιωτικό ιατρείο Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού στη Ναύπακτο, στο οποίο παρέχει ιατρικές υπηρεσίες βασισμένες στα νεότερα επιστημονικά δεδομένα.
Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύθηκε στη συνέχεια στη Σουηδία, όπου έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Παθολογίας, καθώς και την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας – Διαβητολογίας με εκπαίδευση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουψάλα. Εργάστηκε ως Επιμελητής στο Νοσοκομείο Maelarsjukhuset της Eskilstuna.
Κατά την πολυετή του θητεία στη Σουηδία αντιμετώπισε πολλά και απαιτητικά περιστατικά εντός της ειδικότητάς του, ιδίως σχετιζόμενα με σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικό σύνδρομο, θυρεοειδοπάθειες, παθήσεις υπόφυσης και επινεφριδίων, διαταραχές εμμήνου ρύσεως και παραγωγής τεστοστερόνης,υπογονιμότητα, οστεοπόρωση.
Εξάλλου, λόγω και της ειδίκευσής του στη Γενική Παθολογία, έχει αποκτήσει την ικανότητα μιας ολιστικής αντιμετώπισης του πάσχοντος ασθενούς. Η τακτική συμμετοχή του σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια συμβάλλει στην επικαιροποίηση της ιατρικής γνώσης και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον ασθενή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι εξειδικευμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο καλύπτουν το ευρύτερο κλινικό φάσμα της Ενδοκρινολογίας, του Σακχαρώδους Διαβήτη και Μεταβολικών νοσημάτων.
Πιο συγκεκριμένα:

  • Παθήσεις θυρεοειδούς αδένα: υποθυρεοειδισμός-υπερθυρεοειδισμός-όζοι θυρεοειδούς. Διενεργείται εξέταση με Υπέρηχο θυρεοειδούς.
  • Σακχαρώδης Διαβήτης: τύπου 1, τύπου 2, διαβήτης κυήσεως.
  • Οστεοπόρωση και μεταβολικά νοσήματα οστών.
  • Υπερλιπιδαιμία – δυσλιπιδαιμία - παχυσαρκία.
  • Διαταραχές έμμηνου ρύσης: αραιομηνόρροια-αμηνόρροια-σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών- υπερπρολακτιναιμία-δασυτριχισμός-ακμή.
  • Διαταραχές παραθυρεοειδών, μεταβολισμού ασβεστίου και βιταμίνης D.
  • Διαταραχές επινεφριδίων και υπόφυσης.
  • Ενδοκρινολογική διερεύνηση της υπέρτασης.
  • Υπογονιμότητα.


Το ιατρείο είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού.


Στοιχεία Αναζήτησης: Hashimoto, Θυρεοειδης Διαβητης, Οστεοπορωση, Παχυσαρκια, Γονιμοτητα, Σακχαρωδης Διαβητης, Εμμηνοπαυση, Ορμονικες Διαταραχες, Οζοι, Επινεφριτιδα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 14:00
Τρίτη και Πέμπτη από 09:00 έως 14:00 και από 17:30 έως 20:30
Παρασκευή από 09:00 έως 16:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: