Κατηγορίες
Πλαστικοποίηση & Συγκόλληση Χαρτιού, Γραφίστες - Γραφικές Τέχνες, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΟΥΣΣΙΔΗ , Τηλ: 2108326878  Κιν: 6932229611
Περιγραφή Επιχείρησης
Η GMP Co Ltd είναι μία νέα εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1985. Στη σύντομη διαδρομή της επηρέασε την αγορά της πλαστικοποίησης περισσότερο από κάθε άλλο προμηθευτή και πορεύτηκε με βάση την εξέλιξη και την καινοτομία για να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανών πλαστικοποίησης παγκοσμίως.
Η GMP Co Ltd αναγνωρίστηκε ως αρχηγός στην αγορά της πλαστικοποίησης και έχει γίνει ο πιο σημαντικός προμηθευτής μηχανών στην βιομηχανία, όχι μόνο την αγορά της GMP αλλά επίσης και σε πολλούς ανταγωνιστές της, και μάλιστα ονομαστούς στην αγορά.
Η GMP Co Ltd αναπροσδιόρισε την αγορά της πλαστικοποίησης και αποφάσισε να οδηγήσει τον τομέα της πλαστικοποίησης στον 21ο αιώνα, με προβλέψεις στην καινοτομία, ανάπτυξη των προϊόντων, έλεγχο ποιότητας και βαθύτερη κατανόηση των αναγκών του πελάτη. Θα συνεχίσει με το πρόγραμμα ανάπτυξης και θα αγωνίζεται για την τελειότητα των μηχανών της, των υλικών και το service των πελατών της.
Η GMP είναι πάντοτε έτοιμη να εξερευνήσει νέες ιδέες και να ψάξει για πληροφορίες πάνω στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, να συμμορφωθεί (να ακολουθήσει κατά γράμμα) τους νέους κανόνες ασφαλείας αδιαφορώντας για το κόστος, και να αναπτύξει τα προϊόντα πλαστικοποίησης. Η φήμη της GMP και των συνεργατών της ως «Ηγέτη στην Τεχνολογία πλαστικοποίησης» είναι απολύτως δικαιολογημένη αναλογιζόμενοι όλα τα κατορθώματα που η GMP συνεχώς επιτυγχάνει στην διαδικασία διερεύνησης της μερίδας της στην παγκόσμια αγορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μηχανήματα πλαστικοποίησης
  • Ρολά πλαστικοποίησης
  • Φιλμ πλαστικοποίησης
  • Υλικά πλαστικοποίησης
  • Υλικά υφής
  • Πλαστικοποίηση βιβλιοδεσίας
  • Υλικά ψηφιακών εκτυπώσεων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ρολα Πλαστικοποιησης, Φιλμ Πλαστικοποιησης, Πλαστικοποιητες, Μηχανηματα Πλαστικοποιησης, Υλικα Πλαστικοποιησης, Υλικα Βιβλιοδεσιας, Υλικα Ψηφιακων Εκτυπωσεων, Υλικα Offset, Bopp - Opp, Πλαστικοποιηση Υφης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:00 έως 17:00.
 
Μοιράσου το: