, 2742020601
Κατηγορίες
Ποτοποιία, Κάβες Ποτών, Εμφιαλωμένα Νερά
Οινοπνευματοποιία
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΚΑΪΤΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δοκιμασμένη στο χρόνο έχει γίνει συνώνυμη της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της ιστορίας του ποτού που μυρίζει Ελλάδα!
Η εμπειρία δεύτερης γενιάς, σε συνάρτηση με τη δυναμική δραστηριότητα που αναπτύσσει στο χώρο της παραγωγής και της εμπορίας ποτών, της επιτρέπουν συνεργασίες υψηλού κύρους με τα μεγαλύτερα brand name - ανά κατηγορία - στο χώρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο menu προϊόντων του τμήματος εμπορίας και παροχής υπηρεσιών της εταιρείας Kaitatzis συγκαταλέγεται πλήρης κατάλογος από ετικέτες οίνου και ποτών, στην αυθεντική τους ποιότητα και βέβαια το γνωστό μας Ούζο Kaitatzis. Διατίθενται με τιμές χονδρικής στους επαγγελματίες του χώρου εστίασης, αναψυχής, διασκέδασης... Προσφέροντάς τους επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες διανομής αλλά και υποστηρικτικές παροχές για την ενδεδειγμένη ψύξη και διατήρηση των προϊόντων.
Η εταιρεία Kaitatzis τροφοδοτεί στην περιοχή του Κιάτου, επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, με τα επώνυμα και πιστοποιημένα φυσικά μεταλλικά νερά ΥΑΣ, ΒΙΚΟΣ, ΖΑΓΟΡΙ, ΙΟΛΗ, ΑΥΡΑ.
Για τα νοικοκυριά το άρτια οργανωμένο τμήμα delivery παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης εξυπηρέτησης σε ώρες λειτουργίας του τμήματος λιανικής πώλησης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ουζο, Εμποριο Ποτων, Εμφιαλωμενα Μεταλλικα Επιτραπεζια Νερα, Χονδρικο Εμποριο Ποτων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: