Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία apentomosiclean.gr είναι μια δυναμική εταιρεία με έδρα την Κόρινθο, υπεύθυνο επιστήμονα τη γεωπόνο Γεωργία Μανωλάκη και βασική ασχολία τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες.
Απεντομώσεις και Μυοκτονίες σε:
Σπίτια
Επαγγελματικούς χώρους: ξενοδοχεία, γραφεία ,γυμναστήρια, κινηματογράφοι,καταστήματα,θέατρα)
Χώρους επεξεργασίας τροφίμων: εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, catering, κρεοπωλεία, χώροι αποθήκευσης και εμπορίας ποτών και αναψυκτικών, κτηνοτροφικές μονάδες, χώροι μεταποίησης τροφίμων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Απεντομώσεις:
Οι απεντομώσεις ξεκινούν με την ταυτοποίηση του παρασίτου. Τόσο για τα έντομα όσο και για τα ακάρεα εφαρμόζουμε βιοκτόνα σκευάσματα που είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και εγκεκριμένα από την αρμόδια Διεύθυνση Φυτοπροστασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Έντομα που απειλούν τη δημόσια υγεία:
κατσαρίδες, κοριοί, κουνούπια, μύγες, μυρμήγκια, τερμίτες, σαράκια (ξυλοφάγα έντομα), ψύλλοι. Τα ακάρεα της σκόνης όπως και τα τσιμπούρια είναι αρθρόποδα (όχι έντομα) που επίσης δημιουργούν προβλήματα στην υγεία μας.

Μυοκτονία
:
Σας απαλλάσουμε από τα τρωκτικά με σύγχρονες μεθόδους και άριστα αποτελέσματα επιλέγοντας ακίνδυνα αιμολυτικά δολώματα 2ης και 3ης γενιάς. Τοποθετούμε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς με αγκυρωμένα δολώματα (εγκεκριμένα) ώστε να υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά, τα οικόσιτα ζώα και τα πουλιά.

Γεωτεχνικές μελέτες
:
Σύνταξη μελετών για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε επιδοτούμενα προγράμματα του Υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μυοκτονιες Μυοκτονια, Παρασιτα, Παγιδες Παγιδα, Δολωματα, Κατσαριδες, Παρασιτοκτονα Gel, Οικολογικες Παγιδες Οικολογικη Παγιδα, Ακαρεα, Τρωκτικα, Εντομα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: