Κατηγορίες
Ακτινολόγοι - Ραδιολόγοι
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Περιγραφή Επιχείρησης
Η κυρία Κατσικάρη Μαρία Dr διατηρεί ακτινολογικό εργαστήριο στην Αθήνα.
Η Μαρία Κατσικάρη είναι Ακτινολόγος με εξειδίκευση στην Ακτινολογία Παίδων. Από32ετίας ασχολείται με Ακτινολογικές εξετάσεις και υπερηχογραφήματα σε νεογνά, βρέφη και παιδιά. Μετά τη λήψη της ειδικότητας εργάσθηκε στο Νοσοκομείο παίδων «Π. & Αγλαΐα Κυριακού» επί 15 έτη και τα τελευταία 15 προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Ακτινολογικό της εργαστήριο (Ιουλιανού 17-Μαυρομματαίων 14, Πεδίον Άρεως – Αθήνα) και στο Νοσοκομείο Ευρωκλινική Παίδων.
Το επιστημονικό της έργο στον τομέα της Παιδοακτινολογίας έχει δημοσιευθεί σε περιοδικά ελληνικά και της αλλοδαπής. Τα προβλήματα των παιδιών διαφέρουν από αυτά των ενηλίκων. Οι παιδίατροι και οι συναφείς με το παιδί ιατρικές ειδικότητες ζητούν εξειδικευμένη γνώση, αλλά και οι γονείς θέλουν να ενημερώνονται αναλυτικά και να γνωρίζουν ακριβώς την εξέταση στην οποία πρόκειται να υποβληθεί το παιδί τους. Η παιδοακτινολογία παρέχει σήμερα περισσότερες δυνατότητες, με ειδική γνώση και τεχνολογία, για τη διερεύνηση και τη σωστή διάγνωση των προβλημάτων του παιδιού.
Δέχεται καθημερινά μετά από συνεννόηση και εξυπηρετεί τακτικά και επείγοντα περιστατικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ακτινογραφίες-Ακτινολογικές εξετάσεις σε παιδια και ενηλικες
  • Υπερηχογραφημα σε νεογνα-βρεφη-παιδια και ενηλικες
  • Υπερηχογραφική κυστεογραφία
  • Ακτινολογική κυστεογραφία
  • Ακτινογραφίες στο σπιτι
  • Πανοραμική-κεφαλομετρική

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδοακτινολογος Κατοικον Στο Σπιτι, Υπερηχογραφηματα Παιδιων, Ακτινολογικες Εξετασεις, Πανοραμικη Ακτινογραφια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό
Φωτογραφίες