Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΡΙΕΤΤΑ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1990. Το 2008 εισήχθη στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών από την οποία και αποφοίτησε με τον τίτλο χειρουργός οδοντίατρος με βαθμό λίαν καλώς. Από το 2014-2017 εργάστηκε σε ιδιωτικό οδοντιατρείο ενώ παράλληλα παρακολούθησε ως βοηθός το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο τμήμα της περιοδοντολογίας του ΕΚΠΑ. Συμμετείχε σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα με ειδική έμφαση στην εμφυτευματολογία, την περιοδοντολογία αλλά και την αισθητική οδοντιατρική. Από το 2017 διατηρεί και εργάζεται μαζί με συναδέλφους την οδοντιατρική κλινική Smile Dental Clinic στην Καλλιθέα που προσφέρει υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες σε μεγάλους και παιδιά.
Η χειρουργός οδοντίατρος Κωνσταντινίδου Χριστίνα αποφοίτησε από το οδοντιατρικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε σε συνέδρια της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος καθώς και σε συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Εργάστηκε σε ιδιωτικό ιατρείο στο πλάι έμπειρης παιδοδοντιάτρου και σε ιδιώτη οδοντίατρο ως βοηθός του. Πλέον, διατηρεί και εργάζεται στην ιδιωτική οδοντιατρική κλινική Smile Dental Clinic στην Καλλιθέα Αττικής για μεγάλους και παιδιά.
Το Smile Dental Clinic είναι μια σύγχρονη οδοντιατρική κλινική στην καρδιά της Καλλιθέας που στόχο έχει να παρέχει στον ασθενή την έγκαιρη διάγνωση, την πρόληψη, τη θεραπεία των οδοντικών παθήσεων αλλά και την αποκατάσταση της ελλειμματικής οδοντοφυΐας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Αισθητική Οδοντιατρική / Προσθετική / Συνεργασία με τρία οδοντιατρικά εργαστήρια
  • Λεύκανση
  • Ενδοδοντικές θεραπείες
  • Παιδοδοντία
  • Εμφυτεύματα
  • Αόρατη Ορθοδοντική
  • Εξαγωγές Ημιέγκλειστων / Έγκλειστων γομφίων από έμπειρο χειρουργό

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδοδοντιατρος, Εμφυτευματα, Περιοδοντολογος, Ενδοδοντια, Λευκανση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Δέχεται κατόπιν ραντεβού
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: