Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ , Τηλ: 2109649605  Κιν: 6948532887
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα λειτουργεί εδώ και μια 12ετία υπό την επίβλεψη του κου Ιωάννη Σουλτάνη, Χειρουργού Οδοντιάτρου, Προσθετολόγου, Ειδικευμένου στις ΗΠΑ. (UNMC, CoD, USA).
Ο κος Σουλτάνης διαθέτει 18ετή εμπειρία κλινικής άσκησης της Οδοντιατρικής και 13ετή εμπειρία αποκλειστικής ενασχόλησης με σύνθετα περιστατικά κινητής, ακίνητης και εμφυτευματικής Προσθετικής. Βασική συνεργάτης του ιατρείου μας είναι η κα Ελένη Κανελλάκη, Χειρουργός Οδοντίατρος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειιρία στη Γενική και Επανορθωτικη Οδοντιατρική και στις παθήσεις των ούλων.
Το ιατρείο μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους επιστήμονες και άλλων ειδκοτήτων με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Οδοντιατρικής επιστήμης.
Η πολιτική του ιατρείου μας εστιάζει στην ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με το ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ, στην εξάλειψη του πόνου και του άγχους και στη θεραπεία των ασθενών μας σε ένα φιλικό και ξεκούραστο περιβάλλον.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το Ιατρείο μας παρέχει υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής επιστήμης σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων.
Αυτές είναι περιληπτικά οι παρακάτω:

ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Πρόληψη και στοματική υγιεινή, αποτρυγώσεις (καθαρισμοί), εμφράξεις ρητίνης(λευκά σφραγίσματα), ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις), εξαγωγές.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Λευκάνσεις, όψεις ρητίνης και πορσελάνης, ολοκεραμικά συστήματα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ
Αντικατάσταση δοντιών που έχουν χαθεί, από μονήρη έλλειψη έως πλήρη απώλεια.

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ
Στεφάνες, γέφυρες, ένθετα, επένθετα, άξονες, ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες

ΝΑΡΘΗΚΕΣ
Πρόληψη τραυματισμών, αντιμετώπιση βρυγμού ή τριγμού (σφίξιμο ή τρίξιμο) δοντιών και πόνου στην άρθρωση.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Εξαγωγές ημιεγκλείστων και εγκλείστων σωφρονιστήρων, αφαίρεση κύστεων κ.λπ.
Ψηφιακή ακτινογραφία
Ψηφιακή ενδοστοματική κάμερα
Οδοντιατρική μεγέθυνση
Σύστημα επανάκλησης - επανεξέτασης
Ενημερωτικές εκδηλώσεις

Τα πιο σύνθετα περιστατικά καθώς και τα παιδιά με ή χωρίς ορθοδοντικά θέματα αντιμετωπίζονται σε συνεργασία με εξειδικευμένους συναδέλφους που ασχολούνται με την Ενδοδοντία, την Περιοδοντολογία, τη Γναθοχειρουργική την Παιδοδοντία, την Ορθοδοντική και τη Στοματολογία.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αισθητικη Οδοντιατρικη, Εμφυτευματα, Ναρθηκες, Λευκανση, Σφαργισματα, Απονευρωσεις, Εξαγωγες Φρονιμητες, Γεφυρα, Θηκες, Ουλιτιδα Laser
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: