Κατηγορίες
Οφθαλμίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Δράμα. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ξεκίνησα και ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου στη Α΄ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Μετεκπαιδεύτηκα στο κορυφαίο Ευρωπαϊκό Οφθαλμολογικό Νοσοκομείο, Moorfields Eye Hospital στο Λονδίνο, Μεγ. Βρετανία. Είμαι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μέχρι τον Ιούλιο του 2012 ήμουν Επιστημονικός Συνεργάτης της Α΄ Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και έκτοτε Επιστημονικός Υπεύθυνος του Οφθαλμολογικού Τμήματος της Βιοϊατρικής Θεσσαλονίκης. Το ιδιωτικό μου ιατρείο λειτουργεί από το Μάιο του 2009 στο κέντρο στη Πλατεία Αριστοτέλους . Σκοπός και φιλοσοφία μου είναι η προσφορά υψηλών ποιοτικά ιατρικών υπηρεσιών σε σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, με γνώμονα τη συνέπεια και την εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενή, απόλυτα προσαρμοσμένη στις σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο γίνεται μελέτη διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των οφθαλμολογικών παθήσεων. Συνταγογράφηση γυαλιών μέσω του ΕΟΠΥΥ, εφαρμογή φακών επαφής, βυθοσκόπηση κ.λ.π. Η εξειδίκευση μου αφορά το γλαύκωμα και γίνεται πλήρης μελέτη γλαυκώματος (τονομετρική καμπύλη, παχυμετρία οπτικά πεδία, διάγνωση προ- περιμετρικού γλαυκώματος. Επεμβάσεις καταρράκτη με τοπική αναισθησία (σταγόνες). Διόρθωση με laser μυωπίας αστιγματισμού υπερμετρωπίας. Ο ιατρός δέχεται καθημερινά πρωί ή απόγευμα με ραντεβού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Laser Ματιων, Καταρρακτης, Γλαυκωμα, Μυωπια, Πρεσβυωπια, Ωχρα Κηλιδα, Διαβητικη Αμφιβληστροειδοπαθεια, Χαλαζιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: