Κατηγορίες
Χαρτοκιβώτια & Χαρτόσακοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η λύση στη συσκευασία των προϊόντων σας.

Η Q.P.M. είναι μία βιοτεχνική και εμπορική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων χάρτου και των ειδών συσκευασίας.
Απευθυνόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα βιοτεχνικών, βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων όπως σε εταιρίες παραγωγής κρασιών, ποτών, ελαιόλαδων κ.λπ.
Διατηρώντας ως πρωτεύοντα στόχο μας την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρουσιάζουμε όλο και μεγαλύτερη ποικιλία στα προϊόντα μας, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Οι μέτοχοι της εταιρείας έχουν πολυετή εμπειρία και είναι σε θέση να δώσουν γρήγορη, εύκολη, μοντέρνα και εξειδικευμένη λύση σε ό,τι τους ζητηθεί, σχετικά με τη συσκευασία των προϊόντων τους.
Για το λόγο αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας απορία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χαρτοκιβώτια, χαρτοκυψέλες, διαχωριστικά, stretch film, αεροπλάστ, ταινίες συσκευασίας και ό,τι χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας για τη συσκευασία των προϊόντων του.
Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υλικών που κατασκευάζουμε και προσπαθούμε να σας τα προσφέρουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Χαρτοκιβωτια, Ετοιμοπαραδοτα Χαρτοκιβωτια, Χαρτοκιβωτια Για Ελαιολαδο, Χαρτοκιβωτια Για Κρασι, Stock Χαρτοκιβωτια, Χαρτοκιβωτια Για Μετακομιση, Φιλμ Συσκευασιας, Αεροπλαστ, Φιλμ Παλετοποιησης, Κυψελες, Διαχωριστικα Χαρτοκιβωτιων, Γωνιες Χαρτινες, Τσερκι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:00 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: