Κατηγορίες
Εναλλακτικές Θεραπείες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Τι είναι η Ρεφλεξολογία;

Η ρεφλεξολογία ή Ανακλαστική Ζωνοθεραπεία είναι μια πανάρχαια φυσική ολιστική συμπληρωματική μέθοδος αποκατάστασης της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας του ανθρώπου. Τα ίχνη της χάνονται στην αρχαιότητα. Τοιχογραφίες και εικόνες μαρτυρούν ότι ήταν γνωστή και διαδεδομένη ως τεχνική στους αρχαίους πολιτισμούς (Αίγυπτος, Ελλάδα, Κίνα, Μεσοποταμία). Η ρεφλεξολογία θεωρεί ότι τα πέλματα των ποδιών και οι παλάμες των χεριών, αποτελούν καθρέφτες του σώματος και η πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του (αντανακλαστικά σημεία) θεραπεύει τα αντίστοιχα σημεία του σώματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε πέλμα καταλήγουν περίπου 7.200 νευρικές απολήξεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τι επιτυγχάνει;

Ο ρεφλεξολόγος βοηθά, μέσω των μαλάξεων και των πιέσεων στα πέλματα και στις παλάμες, στην εξισορρόπηση όλων των συστημάτων του σώματος, διεγείροντας μια περιοχή που υπολειτουργεί και καταστέλλοντας μια άλλη που υπερλειτουργεί χωρίς αυτή η διαδικασία να βλάπτει τις περιοχές που λειτουργούν κανονικά. Καθώς όλα τα σωματικά συστήματα είναι συνδεδεμένα ό,τι επηρεάζει ένα μέρος θα επηρεάσει τελικά το σύνολο. Έρευνες μελέτης και εξάσκησης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Ρεφλεξολογία δουλεύει ιδιαίτερα ικανοποιητικά σε τρία επίπεδα:

  • σωματικό
  • ψυχολογικό
  • πνευματικό

Οφέλη που προκύπτουν είναι:

  • Βαθιά χαλάρωση και ανακούφιση από πόνους
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου
  • Αποτοξίνωση και αποβολή των βλαβερών ουσιών από τους ιστούς και τα όργανα
  • Ψυχική και πνευματική ανάταση

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακουφιση Απο Πονο, Ενισχυση Ανοσοποιητικου, Κυκλοφορια Αιματος, Αποτοξινωση Βλαβερων Ουσιων, Πνευματικη Αναταση, Ρεφλεξολογος, Ρεφλεξολογια, Ψυχικη Αναταση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: