Κατηγορίες
Ανθοπωλεία, Κατασκευή & Διαμόρφωση Κήπου, Είδη Γάμου & Βάπτισης
Περιγραφή Επιχείρησης
Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους Ανθοτεχνική που βρίσκεται κοντά σας από το 1983 αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση στον χώρο της διακόσμησης με άνθη. Πλέον ως συνέχεια της επιχείρησης με εμφανές το πνεύμα της ανανέωσης, αναλαμβάνει ο Φίλιππος Μποσώνης έτοιμος να προσφέρει νέες προτάσεις μέσα από ένα χώρο που βελτιώνεται και αλλάζει καθημερινά.

Λειτουργεί υποκατάστημα στην οδό Λ. Βεργωτή 31, Αργοστόλι, τηλ.2671100500
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας με έντονα τα στοιχεία της αναζήτησης νέων τάσεων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε με κάθε επιτυχία κάθε προσωπική σας στιγμή, κάνοντάς την ξεχωριστή και μοναδική από το απλό μπουκέτο ή τη σύνθεση έως τη σημαντικότερη, τον γάμο σας και τη βάπτιση των παιδιών σας.
Το Bosonis art & flower εκτός από την τέχνη της ανθοδετικής επεκτείνεται εδώ και 15 χρόνια και σε εξωτερικούς χώρους για την κατασκευή και συντήρηση του κήπου σας, με μόνο μέλημά μας να μπορείτε να απολαύσετε ένα εντυπωσιακό, ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον.
Η ομάδα μας προσπαθεί να προμηθεύει καθημερινά φρέσκα λουλούδια με μόνο μέλημα της την διαφορετική και με χαρακτήρα δημιουργία.
Έχοντας μεγάλη αγάπη για την ανθοδετική και λαμβάνοντας υπόψιν την εξέλιξη του χώρου, πλέον αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά. Με μία εξειδικευμένη ομάδα έτοιμη να απογειώσει και να εκπληρώσει την κάθε σας επιθυμία.
Στα καταστήματα θα βρείτε μεγάλη γκάμα, που συνεχώς ανανεώνεται με ιδιαίτερες συνθέσεις συνοδευόμενες με μοναδικά και πρωτότυπα αντικείμενα από το εξωτερικό σε συμφέρουσες και προσιτές τιμές.
Μια επίσκεψη αρκεί για να σας πείσει!

Στοιχεία Αναζήτησης: Στολισμος, Κηπος, Λουλουδια, Ανθοστολισμος, Κηποτεχνια, Στολισμοι, Στολισμος Γαμου, Στολισμος Βαπτισης, Ανθοδιακοσμησεις, Νυφικη Ανθοδεσμη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κεφαλονιά.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: