Κατηγορίες
Καρδιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
To Ιατρικό Κέντρο Νέας Ζίχνης ξεκίνησε το 2014 με την ίδρυση, από τους Ιατρούς Γεράκη Αλέξανδρο, Οικονόμου Αθανάσιο και Οικονόμου Φώτιο, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας.
Και οι τρεις Ιατροί κατάγονται από την Νέα Ζίχνη με σπουδές και εξειδικεύσεις σε διακεκριμένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό.
Σκοπός του Ιατρικού Κέντρου Νέας Ζίχνης είναι η διεύρυνση των υπηρεσιών υγείας σε όλες τις Ιατρικές και Παραιατρικές ειδικότητες, πάντα προσιτά και με υπευθυνότητα, για τους κατοίκους της Νέας Ζίχνης και της επαρχίας Φυλλίδος.
Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός του Ιατρικού Κέντρου Νέας Ζίχνης διαπνέεται πάντα από τις βασικές αρχές των ιδρυτών, αρχές που εστιάζουν στο ήθος, τη συνέπεια, το σεβασμό στον άνθρωπο και την προσφορά στη κοινωνία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μία πλήρης εξέταση περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα καρδιάς, triplex καρδιάς τεστ κοπώσεως και 24ωρη καταγραφή ρυθμού και πίεσης (holter).
Για όλους τους ασθενείς μας παρέχεται δωρεάν κάθε δύο μήνες η 24ωρη παρακολούθηση της πίεσης με holter τελευταίας γενιάς για την καλύτερη ρύθμιση της υπέρτασης.
Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καρδιολογος, Στεφανιογραφια, Αγγειοπλαστικη, Μπαλονακι, Υπερηχος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Σερρών
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: