Κατηγορίες
Κατασκευή Ιστοσελίδων (websites), Ανάπτυξη - Εμπορία Λογισμικού (Software)
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Codnext δραστηριοποιείται στον τομέα της Πληροφορικής παρέχοντας αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της.
Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες και αναπτύσσουμε Λογισμικό χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη, εξασφαλίζοντας την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποδοτικότητα.
Σεβόμαστε την οικονομική δυνατότητα των πελατών μας και εργαζόμαστε πάντα, για να παρέχουμε την πιο αποτελεσματική λύση. Κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών μας με την αφοσίωση και τη συνέπειά μας.
Δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των συστημάτων που δημιουργούμε.
Λατρεύουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων - Web design & Development
  Μία επιτυχημένη ιστοσελίδα είναι φιλική, εύχρηστη, κατανοητή από τους επισκέπτες, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες τάσεις και συμβατή με τις μηχανές αναζήτησης.
  Η Condnext Software με γνώμονα όλα τα παραπάνω αναλαμβάνει την ανάπτυξη ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της.
 • Κατασκευή e-Shop
  Ο στόχος της Codnext Software είναι η σχεδίαση ενός γρήγορου, εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους πελάτες του e-shop.
 • Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Shared hosting & Reseller hosting Παρέχουμε υπηρεσίες Hosting υψηλού επιπέδου για τη φιλοξενία ιστοσελίδων, e-mail servers και υπηρεσιών διαδικτύου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO
  Η προβολή της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο αποτελεί επιτακτική ανάγκη της εποχής μας προκειμένου να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα και ανταγωνιστικότητά σας.
 • Ανάπτυξη λογισμικού
  Η κατασκευή λογισμικού αποτελεί προϊόν μεγάλης εμπειρίας και βαθιάς τεχνογνωσίας.
  Η ανάπτυξη του λογισμικού πρέπει να υλοποιείται με τρόπο ώστε μελλοντικά να μπορεί να επεκταθεί και να «δεχτεί» νέες δυνατότητες χωρίς προβλήματα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κατασκευη Ιστοσελιδων Sites, Κατασκευη Eshop, Φιλοξενια Ιστοσελιδων, Hosting, Web Desing, Web Development, Seo
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
 
Μοιράσου το: