Κατηγορίες
Διεθνείς Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Geotrans είναι μια καινοτόμος εταιρεία Διεθνών Μεταφορών, που επικεντρώνεται στην άρτια παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και logistics σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και εφάρμοσε πρωτοποριακές στρατηγικές στο σχεδιασμό της οργάνωσής της και των μεθόδων παροχής των υπηρεσιών της, με στόχους:
Την αμεσότητα και την ευελιξία υπηρεσιών
Παγκόσμια κάλυψη
Την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές
Στην προσπάθειά μας αυτή, αναπτύξαμε ένα εκτενές δίκτυο οδικών μεταφορών με καθημερινές αναχωρήσεις από και προς Ιταλία με στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας ευελιξία και χαμηλά κόστη για τους πελάτες μας.
Παράλληλα, συνδέσαμε την Ελλάδα με την Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια στις σημαντικότερες πόλεις σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία.
Ενεργούμε και αναπτυσσόμαστε με γνώμονα τους πελάτες μας, την ταχύτητα και την ασφάλεια των μεταφορών τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Geotrans κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά στον τομέα στον μεταφερόμενο όγκο ομαδικών (groupage) φορτώσεων από και προς την Ιταλία με καθημερινές αναχωρήσεις.
Η διαχείριση του στόλου των φορτηγών αυτοκινήτων επιτρέπει ιδιαίτερη ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές.
Βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα της Geotrans αποτελούν οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τα κέντρα διακίνησης σε Μιλάνο, Τορίνο, Ραβέννα, Πιστόια, Μπολόνια, Μόντενα, Βενετία και Βιντσένζα.
Παράλληλα, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν εβδομαδιαίες αναχωρήσεις και αφίξεις από όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις με έμφαση σε δρομολόγια στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Αγγλία που συνδέουν την Ελλάδα με ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και αξιόπιστο door-to-door δίκτυο. Αναλαμβάνουμε φορτώσεις ADR εμπορευμάτων, οικοσκευών και εμπορικές εκθέσεις.
ΝΟΡΜΑΛ και MEGA TRAILER αυτοκίνητα διεθνούς μεταφοράς. Μεταφορές με πλοία RO/RO – LO/LOContainerships
Ναυλώσεις πλοίων Bulk και General Cargo Πλοία Heavy Lift Πλωτοί γερανοί
Στεγασμένοι και υπαίθριοι χώροι:Γενικού φορτίου Ειδικών (υπέρβαρων ή μεγάλων διαστάσεων) Ειδικοί χώροι συντήρησης ή επισκευών Ναυλώσεις αεροσκαφών Μεταφορές door-to-door
Υπηρεσίες αεροδρομίου σε όλη την Ελλάδα Μεταφορές express για ship’s spares
Τριγωνικές μεταφορές σε όλο τον κόσμο

Στοιχεία Αναζήτησης: Οδικες Μεταφορες, Θαλασσιες Μεταφορες, Αεροπορικες Μεταφορες, Παγκοσμιες Μεταφορες, Ναυλωσεις Πλοιων, Εκτελωνισμοι Επιδοτουμενων Φορτιων, Τελωνειακες Διατυπωσεις Για Εισαγομενα, Εξαγομενα Και Transit Φορτια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πελοπόννησος, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες, Αθήνα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: