Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ   Κιν: 6972608324
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 1973 κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο χώρο των Νομαρχιακών Μεταφορών με μια τρίκυκλη μηχανή και με κύριο πελάτη την Εθνική Τράπεζα. Ακολουθώντας τις εξελίξεις και απαιτήσεις της εποχής συνεχίζουμε δυναμικά στο χώρο των μεταφορών έχοντας δημιουργήσει ένα στόλο άρτια εξοπλισμένων και άριστα συντηρημένων φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων.
Ο συνδυασμός της εμπειρίας όλων αυτών των χρόνων και το εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυάται την ταχύτητα, την ασφάλεια και τη συνέπεια των μεταφορών σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Καλύπτουμε κάθε μεταφορική σας ανάγκη, αναλαμβάνοντας μεταφορές εμπορευμάτων και οικοσκευών σε όλη την Ελληνική επικράτεια, αλλά και συνεργαζόμενοι με παγκόσμιες εταιρίες, είμαστε μια από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρίες στην Ελλάδα. Ο άρτια εξοπλισμένος στόλος μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα σύγχρονα υλικά συσκευασίας, εγγυώνται την ταχύτατη και ασφαλή μεταφορά του οικιακού εξοπλισμού, του εξοπλισμού γραφείου εταιριών, των προσωπικών ειδών, αλλά και βαρέων αντικειμένων, σε όλο τον κόσμο.

  • ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΕΙΣ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες, οργανισμοί και εμπορικές εταιρίες, μας εμπιστεύονται πάνω από 40 χρόνια, για κάθε μικρή ή μεγάλη εργασία. Από τη μεταφορά, τις εσωτερικές εργασίες αρχειοθέτησης ή μετακινήσεις εξοπλισμού, έως τη διάθεση προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών σας. Ακόμα κι όταν ο διαθέσιμος χώρος σας είναι περιορισμένος, η εταιρία μας προσφέρει την πλέον ασφαλή και αξιόπιστη λύση αποθήκευσης.

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

Η σύγχρονη διανομή εμπορευμάτων και αλληλογραφίας, στους έντονους ρυθμούς της Αθήνας, απαιτεί επαγγελματισμό, ταχύτητα και συνέπεια. Η πολυετής εμπειρία μας και οι μεγάλοι συνεργάτες μας, μιλούν από μόνοι τους.


Στοιχεία Αναζήτησης: Συναρμολογηση Αποσυναρμολογηση Επιπλων, Ανυψωτικη Μετακομιση, Μεταστεγαση Μεταφορα Εταιρειας, Μεταφορες Εμπορευματων, Αμπαλαζ Συσκευασια Οικοσκευων, Μεταφορα Πιανου Πιανων, Μεταφορα Χρηματοκιβωτιου, Μεταφορα Βαρεου Αντικειμενου Φορτιου, Metakomisi Metakomisis, Επαγγελματικη Μετακομιση Μετεγκατασταση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 19:00