, 2106434801
Κατηγορίες
Ανελκυστήρες, Κυλιόμενες Σκάλες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΗΤΡΟΥ, Υπεύθυνος  
Εγκατάσταση Ασανσέρ
Συντήρηση Ασανσέρ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ιδρύθηκε το 1959, με κύριο ιδρυτή τον ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΜΗΤΡΟΥ. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση του ανελκυστήρα. Οι μέχρι σήμερα πάνω από 6.000 εγκατεστημένοι ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα (κυρίως στον νομό Αττικής) πιστοποιούν τη μακρόχρονη προσπάθειά της, με κύριο άξονα τη συνεχή τεχνολογική ανανέωση, την ποιότητα και την ασφάλεια.
Η εταιρεία μας δίνοντας πρώτη προτεραιότητα στον τομέα της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των επιβατών έχει εναρμονιστεί με τους διεθνής κανόνες τυποποίησης (I.S.O.) και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (C.E.). Επίσης, το πλήρες εξοπλισμένο τεχνικό προσωπικό με την πολυετή πείρα του, το άψογο σέρβις καθώς και το αξιόλογο απόθεμα υλικών στις αποθήκες μας εγγυώνται την άρτια και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σήμερα η ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. διανύοντας την 5η της δεκαετία, επανδρωμένη με τη δεύτερη γενιά, συνεχίζει με ζήλο την ανοδική της πορεία. Αναπτύσσει και εφαρμόζει καινοτομίες και τεχνικές οι οποίες είναι φιλικές για τον επιβάτη. Προσφέρει στους πελάτες της οποιεσδήποτε συμβουλές, οδηγίες και κατευθύνσεις για την κατάλληλη επιλογή του ανελκυστήρα. Εγγυάται την τέλεια ποιότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση και πλήρη τεχνική υποστήριξη. Η ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. στεγάζεται στο κέντρο της Αθηνάς, Πουλίου αρ. 25 στους Αμπελόκηπους, καλύπτοντας μεγάλη ακτίνα περιοχών, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκριση προς τους πελάτες της.
Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Συντηρήσεις, Ανακατασκευή, Υποστήριξη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εγκατασταση Ασανσερ, Εγκαταστασεις Ανελκυστηρων, Βλαβη Asanser, Μελετη Κυλιομενων Σκαλων, Αναβαθμιση Αναβαθμισεις Ανελκυστηρα, Μελετες Αμεα, Αναπηρικα Αναβατορια, Συντηρηση Συντηρησεις, Ανακατασκευη Ανακατασκευες, Service Lift, Καρεκλακια Για Αμεα, Αδειοδοτηση Ανελκυστηρα, Βλαβη Ανελκυστηρα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00
Σάββατο από 08:00 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: