Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ανυψωτικά Μηχανήματα, Αποθήκευση & Διανομή Τροφίμων, Αποθήκες, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΥΜΤΖΗΣ, Υπεύθυνος Επικοινωνίας , Τηλ: 2106028797   Κιν: 6974043241
Περιγραφή Επιχείρησης
Η μεταφορική Moymtzis διαθέτει ιδιόκτητα αυτοκίνητα διαφόρων μεγεθών για κάθε περίπτωση (π.χ. στενός δρόμος κ.ά.) ψυγεία, ανυψωτικά και εκτελεί παντός είδους ειδικές μεταφορές, από νωπά προϊόντα (π.χ. ψάρια, κρέατα κ.ά.) έως σκάφη αναψυχής, αδρανή υλικά ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη εσείς έχετε. Διαθέτουμε κατάλληλο και εκπαιδευμένο προσωπικό, άρτια οργάνωση καθώς και υλικά συσκευασίας υψηλής ποιότητας. Στη μεταφορική Moymtzis κατά τη διάρκεια της συσκευασίας είναι πάντα παρών ο υπεύθυνος του συνεργείου, που μαζί κανονίσατε τις λεπτομέρειες και επιβλέπει τη διαδικασία. Εγγυάται τη συσκευασία της οικοσκευής σας και του εξοπλισμού της επιχείρησής σας με αξιοπιστία και ταχύτητα. Η μεγάλη γκάμα χαρτοκιβωτίων και υλικών συσκευασίας μάς βοηθάει για την καλύτερη συσκευασία της οικοσκευής. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ιδιαιτερότητες των αντικειμένων και να σας δώσουμε λύσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Η μεταφορική Moymtzis, με την πολυετή πείρα της, λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο κομμάτι της μετακόμισης εγγυάται συνέπεια, άρτια οργάνωση και ανταγωνιστικές τιμές. Έχουμε τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε ειδικές μεταφορές (πιάνων - χρηματοκιβωτίων), μεταφορές έργων τέχνης, μηχανημάτων μεγάλου όγκου, μετεγκαταστάσεις εταιρειών, ανυψώσεις παντός αντικειμένου καθώς και μεταφορές οικοσκευών σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να βρούμε την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση της μεταφορικής σας ανάγκης.
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ: Η μεταφορική Moymtzis αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της μετακόμισης, ώστε η επώδυνη διαδικασία για σας να γίνει με αξιοπιστία και υπευθυνότητα από εμάς. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να αναλαμβάνει τη συσκευασία παντός είδους, την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, διαθέτει τα καλύτερα υλικά συσκευασίας για την αποφυγή ανεπιθύμητων φθορών και χρησιμοποιούνται σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς φθορές αντικειμένων και κοινόχρηστων χώρων. Αναλαμβάνουμε τη συσκευασία / αμπαλάζ όλης της επιχείρησής σας στον μικρότερο δυνατό χρόνο, τη μεταφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και τη μεταφορά αρχείου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυγεια Μεταφορας, Φρουτα, Λαχανικα, Ελληνικο Προσωπο, Adr Μεταφορες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: