Κατηγορίες
Νευρολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Νευρολόγος, νευροφυσιολόγος με εξειδίκευση στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών ειδικεύθηκε στη νευρολογία στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς. Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ στο Atlanta Institute of Clinical Neurophysiology ''Fellowship in Neurophysiologic Intraoperative Monitoring, στο Cleveland Clinic Foundation «Clinical Neurophysiology/EEG''. Επιστημονικός συνεργάτης της νευρολογικής κλινικής του Γ. Γεννηματάς έως το 2012, επιστημονικός συνεργάτης της Νευροχειρουργικής Κλινικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπεύθυνος του νευροφυσιολογικού τμήματος του διαγνωστικού κέντρου “Εγκέφαλος”. Μέλος της Ελληνικής Νευρολογικής εταιρείας, της Πανελλήνιας ένωσης κατά της Επιληψίας, της American academy of Neurology. Προσκεκλημένος ομιλητής ή εκπαιδευτής σε πολλά συνέδρια Ελλάδας-εξωτερικού με δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Ασχολείται με θέματα που αφορούν στην κεφαλαλγία όπως ημικρανία, καθημερινή κεφαλαλγία, τάσεως, αθροιστική, αυχενογενή, τριδυμική κεφαλαλγία, οσφυαλγία, αυχεναλγία, διαταραχές μνήμης, νόσο Alzheimer, κινητικές διαταραχές Parkinson, πολλαπλή σκλήρυνση, επιληψία, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και την αποκατάσταση των νευρολογικών παθήσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση του οξέως αλλά και του χρόνιου Νευρολογικού προβλήματος. Αντιμετωπίζονται νευρολογικές παθήσεις όπως η κεφαλαλγία, τα μυοσκελετικά προβλήματα, η αϋπνία, οι διαταραχές διάθεσης, η πολλαπλή σκλήρυνση. Διαταραχές μνήμης και προβλήματα που σχετίζονται με την προχωρημένη ηλικία. Το ιατρείο παρέχει ολοκληρωμένη κλινική και εργαστηριακή προσέγγιση με δυνατότητα διενέργειας εργαστηριακών μελετών, ειδικών τεστ ελέγχου της μνήμης καθώς και κατ' οίκον υποστήριξη. Μετά την αρχική διάγνωση και ταυτόχρονα με τη θεραπεία του ασθενή παρέχεται υποστήριξη και καθοδήγηση του ασθενή και των φροντιστών του, με στόχο την ανάκτηση της λειτουργικότητάς του και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
ΚΛΙΝΙΚΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΕΡΓΟ:
Τμήμα διαταραχών μνήμης, Τμήμα αγγειακών εγκεφαλικών, κεφαλαλγίας: ημικρανία, τάσεως, αθροιστική, αυχενογενής, Νευροπαθητικό άλγος, Τμήμα κινητικών διαταραχών, Πολλαπλή σκλήρυνση, οσφυαλγία, Αποκατάσταση νευρολογικών ασθενών.
Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα - Χαρτογράφηση εγκεφάλου - 24ωρη, video ηλεκτροεγκεφαλογραφική παρακολούθηση με φορητή συσκευή - Μελέτες ύπνου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κεφαλαλγια, Ημικρανια, Ανοια, Μνημη, Alzheimer, Parkinson, Αγγειακο Εγκεφαλικο, Επιληψια, Σκληρυνση Κατα Πλακας, 24ωρο Εγκεφαλογραφημα Ηλεκτρομυογραφημα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: