Κατηγορίες
Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαϊδάρι. Είμαι μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Τορίνο της Ιταλίας.
Υπηρέτησα ως αγροτικός γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Καταφύτου του νομού Τρικάλων. Ξεκίνησα την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής στο Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ και ολοκλήρωσα την ειδίκευση στη μαιευτική γυναικολογία στο Γ.Ν.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ όπου παρέμεινα για τέσσερα χρόνια υπό τη διεύθυνση του καθ. Αριστείδη Αντσακλή.
Κατέχω δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, έναν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και αναγεννητική ιατρική υπό την επίβλεψη και διεύθυνση του καθ. Δημητρίου Λουτράδη και έναν στην οργάνωση και διοίκηση υπηρεσιών υγείας του πανεπιστημίου Αθηνών.

  • Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος
  • Επιστημονικός συνεργάτης ‘’ΡΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ’’
  • Επιστημονικός συνεργάτης ‘’ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ «ΜΗΤΕΡΑ»
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στόχος μου είναι η παροχή υψηλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της μαιευτικής γυναικολογίας και για αυτό το λόγο, επιδιώκω πρωτίστως μια σχέση εμπιστοσύνης, σεβασμού και αλληλοεκτίμησης με τις ασθενείς. Προσπάθησα να δημιουργήσω έναν χώρο ευχάριστο, μοντέρνο, πλήρως εξοπλισμένο και προσφιλή προς την γυναίκα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στο ιατρείο πραγματοποιείται έγχρωμη γυναικολογική και μαιευτική υπερηχοτομογραφία, κολποσκόπηση, λήψη βιοψιών, laser θεραπεία.
Εξειδικευμένος στην γυναικεία υπογονιμότητα (IVF) και παθολογία τραχήλου (HPV).
Μέσα σε ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον, προσπαθώ να εφαρμόσω σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές, για τη γυναίκα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τεστ Παπ, Κολποσκοπηση, Ενδομητριωση, Ινομυωματα, Φυσιολογικος Τοκετος, Ivf Διερευνηση Υπογονιμοτητας, Λαπαροσκοπηση, Υστεροσκοπηση, Κυστες Ωοθηκων, Παρακολουθηση Εγκυμοσυνης, Εξωσωματικη Γονιμοποιηση, Κονδυλωματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 17:00 έως 21:30
Τετάρτη από 09:00 έως 13:00 και από 20:00 έως 22:00
 
Μοιράσου το: