Κατηγορίες
Θερμοσίφωνες, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός, Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των τεχνικών εργασιών από το 1980. Διαθέτει έμπειρους τεχνικούς για να σας δώσει την κατάλληλη λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Αυτό που μας ξεχωρίζει πέρα την κατάρτισή μας είναι το ότι αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά σας με επαγγελματισμό και σύνεση.
Η πολυετής πείρα και η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μας καθιστά ικανούς να διορθώσουμε κάθε βλάβη και να βρούμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τη μελέτη, εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση υδραυλικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού κάθε είδους. Ειδικότερα, πραγματοποιούμε μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων φυσικού αερίου, καθώς και πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες, με άριστα αποτελέσματα.
Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες service και συντήρησης για όλους τους τύπους των ηλιακών, όλων των εταιρειών, καθώς και για τα προϊόντα STIEBEL ELTRON & MALTEZOS.
Η υψηλή ποιότητα εργασίας, η νέα τεχνολογία και η σωστή εξυπηρέτησή μας κάνουν άξιους της εμπιστοσύνης σας.
Εσείς απλά επικοινωνείτε μαζί μας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!!!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά σας με επαγγελματισμό και παρέχουμε υπηρεσίες σχετικές με υδραυλικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, φυσικό αέριο, ανακαινίσεις, συντήρηση καθώς και την επισκευή των υδραυλικών σας.
Ειδικότερα, διαθέτουμε τα ακόλουθα προϊόντα:

 • Ηλιακούς Θερμοσίφωνες MALTEZOS, STIEBEL ELTRON και όλων τον άλλων εταιρειών καθώς και όλα τα ανταλλακτικά
 • Λέβητες - θερμαντικά σώματα
 • Καυστήρες πετρελαίου και αέριου
 • Υδραυλικά είδη
 • Είδη υγιεινής


Υπηρεσίες
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τη:

 • μελέτη, εγκατάσταση, επισκευή, συντήρηση υδραυλικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού κάθε είδους.
 • μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων φυσικού αερίου,
 • υδραυλικές εργασίες, αντιμετώπιση βλαβών
 • εξειδικευμένες υπηρεσίες service και συντήρησης για όλους τους τύπους των ηλιακών, όλων των εταιρειών, καθώς και για τα προϊόντα STIEBEL ELTRON & MALTEZOS.

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της ανακαίνισης του χώρου σας, υλοποιώντας από την πιο απλή έως και την πιο σύνθετη εργασία. Ειδικότερα, πραγματοποιούμε γκρεμίσματα και χτισίματα όπου απαιτείται, επισκευές και κατασκευές υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, αλλά και κάθε είδους μερεμέτια και επιδιορθώσεις βλαβών.
Καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες, με τη χρήση των καλύτερων υλικών. Ό,τι χρειάζεται, από το πιο απλό έως το πιο σύγχρονο σπίτι!


Στοιχεία Αναζήτησης: Υδραυλικες Εγκαταστασεις Εργασιες, Σερβις Service Ηλιακων Ηλιακου Μαλτεζος, Μελετη Εγκατασταση Δικτυα Φυσικου Αεριου, Καλοριφερ Συντηρηση Θερμαντικα Σωματα, Ανακαινιση Σπιτιων Σπιτιου, Εμπορια Υδραυλικων Ειδων, Συντηρης Κλιματιστικου Κλιματιστικων, 24ωρη Εξυπηρετηση Βαβων Βλαβες, Τοποθετηση Κλιματιστικων Κλιματιστικου, Τοποθετηση Θερμοσιφωνα Θερμοσιφωνων Stiebel Eltron, Θερμοπομπους Αεροθερμα, Επισκευη Επισκευες Λεβητας Λεβητες, Ανακαινιση Διαμερισματων, Αντικαταστασεις Αντικατασταση Ανταλλακτικα, Σωληνες Μπανια Μπανιο Πλημμυρισε
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Ώρες καταστημάτων
24 ώρες σε περίπτωση βλάβης
 
Μοιράσου το: