Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΡΤΕΜΙΣ ΞΑΝΘΑΚΗ, Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια  
Περιγραφή Επιχείρησης
Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου City στο Λονδίνο, με ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική θεραπεία. Παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας. Έχει Μεταπτυχιακό στην Εργασιακή Ψυχολογία απο το Πανεπιστήμιο του Nottingham. Εργάζεται στην Κλινική Λυράκου και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.
Έχει πολυετή εμπειρία στην ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων και έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από αγχώδεις και συναισθηματικές διαταραχές, διατροφικές διαταραχές και διαπροσωπικές δυσκολίες. Είναι εκπαιδευόμενη στη θεραπεία τραύματος (PTSD) μέσω EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing).
Από το 2009 εργάζεται στην Ψυχοθεραπευτική Κλινική Λυράκου ως Υπεύθυνη Ψυχολόγος του Ψυχιατρικού Τμήματος της Κλινικής. Είναι γνωσιακής κατεύθυνσης, έχει τιμηθεί με το βραβείο “Excellence in Research” για τη διδακτορική της διατριβή από τον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων για την συνεισφορά της στην κλινική έρευνα και στην πρακτική εφαρμογή της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (2009). Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδριών και ημερίδων.
Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχολόγων και του τμήματος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική Ενηλίκων
  • Υποστήριξη Εφήβων και Συμβουλευτική Γονέων
  • Θεραπεία Τραύματος μέσω EMDR
  • Πιστοποίηση στη χορήγηση και αξιολόγηση του MMPI-II (Πολυφασικό Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Μινεσότα)

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχολογος, Ψυχοθεραπεια, Κρισεις Πανικου, Διατροφικες Διαταραχες, Psychologos, Θεραπεια Τραυματος, Θεραπεια Ζευγους, Ψυχολογικη Υποστηριξη, Καταθλιψη, Ψυχολογος Μεσω Skype
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: