Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΪΖΟΣ, Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος  
Αισθητική Οδοντιατρική
Γναθολόγοι
Εμφυτευματολόγοι
Ενδοδοντολόγοι
Καθαρισμός Δοντιών
Λεύκανση δοντιών
Περιοδοντολόγοι
Προσθετολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιατρική ομάδα της Οδοντικής Φροντίδας αποτελείται από: μια περιοδοντολόγο, ένα προσθετολόγο με επιπλέον εξειδίκευση στην Αθλητική Οδοντιατρική, έναν ενδοδοντιστή, στοματικό χειρουργό και ορθοδοντικό.
Όλοι οι συνεργάτες της Οδοντικής Φροντίδας είναι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία, με ομιλίες και συμμετοχές σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια.
Οι ειδικοί μας απέκτησαν τους τίτλους μεταπτυχιακής εξειδίκευσης μετά την ολοκλήρωση τριετών κλινικών προγραμμάτων και συνεχίζουν τη διά βίου εκπαίδευση, συμμετέχοντας στην περαίωση ερευνητικών προγραμμάτων, με τη συγγραφή πολλών επιστημονικών άρθρων και πρωτίστως παραμένοντας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως συνεργάτες στην Πανεπιστημιακή Κλινική, συμβάλλοντας – συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των τελειόφοιτων φοιτητών της Οδοντιατρικής Αθηνών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Αθλητική Οδοντιατρική
  • Οδοντικά Εμφυτεύματα
  • Αισθητική Οδοντιατρική
  • Laser
  • Περιοδοντολογία
  • Ενδοδοντία
  • Στοματική Χειρουργική

Στις μέρες μας, όλο και μεγαλύτερος αριθμός παιδιών και ατόμων διαφόρων ηλικιών συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, με προφανή οφέλη για τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Δυστυχώς, όμως, ένα χτύπημα στη γνάθο ή στο πηγούνι μπορεί να προκαλέσει από ένα απλό οδοντικό κάταγμα μέχρι διάσειση ή τραυματισμό της κεφαλής και του αυχένα.
Γι’ αυτό το λόγο έχει δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος τομέας της Οδοντιατρικής, αυτός της Αθλητικής Οδοντιατρικής. Στόχος της είναι αφ’ ενός η θεραπεία και η πρόληψη των τραυματισμών του προσώπου και του στόματος από αθλητικές δραστηριότητες και αφ’ ετέρου η κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση των αθλητών που πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένους στην Αθλητική Οδοντιατρική οδοντιάτρους.
Στην Οδοντική Φροντίδα ο ειδικός μας στην Αθλητική Οδοντιατρική είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε τραυματισμό προκύψει κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας, αλλά και να κατασκευάσει νάρθηκες προστασίας για κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Χειρουργος Οδοντιατρος, Αισθητικη Οδοντιατρικη Ψηφιακη Οδοντιατρικη, Αθλητικη Οδοντιατρικη Οδοντιατρικη Για Αθλητες, Οδοντιατρος Για Αθλητες Οδοντιατρος Αθλητων, Οδοντιατρικοι Ναρθηκες Για Αθλητες, Λευκανση Δοντιων Δοντια, Εμφυτευματα, Οψεις Πορσελανης, Laser, Προσθετολογος Προσθετολογοι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: