Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΕΜΑΝΤΖΗΣ, Υγιεινολόγος Α.Τ.Ε.Ι.   Κιν: 6947562294 Email: info@ygieinologos.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η YGIEINOLOGOS(.GR) είναι μια εταιρεία, η οποία έχοντας άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιστημονικής καταπολέμησης παρασίτων, προσφέρει υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας, απώθησης ερπετών και απολύμανσης, σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στους νομούς της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διατηρώντας γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα.
Χώροι στους οποίους ενδεικτικά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας είναι διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, αλλά και χώροι επαγγελματικοί ή μαζικής εστίασης όπως βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχειακές μονάδες, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, ακόμη και σε πλοία ή σκάφη αναψυχής!
Η YGIEINOLOGOS(.GR) όμως, δεν εγγυάται μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς, αλλά και προάγει τη Δημόσια Υγεία, χρησιμοποιώντας πάντα ασφαλή και μη τοξικά σκευάσματα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και από τον ΕΟΦ!
Παράλληλα η YGIEINOLOGOS(.GR), ευθυγραμμιζόμενη με τη νέα Υγειονομική διάταξη του 2017 (Υ1Γ 47829/23-6-2017), αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει αδειοδοτήσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα (σύνταξη διαγραμμάτων ροής και τεχνικών περιγραφικών εκθέσεων).
Τέλος, η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Απεντόμωση: Επέμβαση με ψεκαστήρες χαμηλής προπίεσης ή με ηλεκτροκίνητο ψεκαστήρα (FOGGER) ψυχρής εκνέφωσης, στους χώρους όπου επιτρέπεται, για την καταπολέμηση όλων των εντόμων. Γίνεται επίσης χρήση ειδικού gel κατσαριδοκτόνου σε σημεία όπου δεν είναι επιτρεπτός ο ψεκασμός. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εντελώς άοσμα, όπως και άχρωμα.
  • Μυοκτονία: Καταπολέμηση ποντικιών-αρουραίων με τοποθέτηση αντιπηκτικών σκευασμάτων μέσα σε δολωματικούς σταθμούς, είτε με χρήση κολλητικών επιφανειών.
  • Απολύμανση: Ψεκασμός με ψεκαστήρες χαμηλής προπίεσης ή με ηλεκτροκίνητο ψεκαστήρα (FOGGER) ψυχρής εκνέφωσης, με αντισηπτικά διαλύματα διοξειδίου του χλωρίου CLO2, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δραστικά στην καταπολέμηση ευρέως φάσματος βακτηρίων – μυκητών και άλλων μικροβιακών παραγόντων. Πρόκειται για άχρωμα διαλύματα, τα οποία δεν αφήνουν καμία οσμή σε τρόφιμα ή επιφάνειες ή χώρους. Η αίσθηση μετά από ψεκασμό στο χώρο, είναι καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος.
  • Οφιοαπώθηση: Απώθηση ερπετών με οικολογικά, μη τοξικά σκευάσματα.
  • Αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος – Σύνταξη Διαγραμμάτων Ροής και Τεχνικών Εκθέσεων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κατσαριδες Μυρμηγκια Μυγες, Κουνουπια Ποντικος Φιδι, Παγιδες Οικολογικα Σκευασματα, Αδειοδοτηση Καταστηματων Υγειονομικου Ενδιαφεροντος, Αρχεια Haccp
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Καβάλα, Θάσο, Δράμα, Σέρρες & Ξάνθη.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 08:00 έως 21:00
Κυριακή από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: