Κατηγορίες
Διαιτολόγοι, Υγιεινή Διατροφή
Διαιτολογικά Κέντρα
Διατροφολογικά Κέντρα
Διατροφολόγοι
Κλινικοί Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ονομάζομαι Αντωνίου Γιάννης και είμαι Διαιτολόγος Διατροφολόγος με εξειδικεύσεις σε Nutrition Coaching, Life Coaching και Personal Training. Τα τελευταία χρόνια έχω βοηθήσει εκατοντάδες άτομα να επιτύχουν τους στόχους τους.
Έχω αναλάβει τόσο πολυάσχολα άτομα με πιεστικές καθημερινότητες όσο και άτομα που έχουν ταλαιπωρηθεί με πολλές Δίαιτες και ανορθόδοξες μεθόδους για την απώλεια βάρους, αλλά και Ανθρώπους με διαφορετικούς στόχους για την Υγεία και το Σώμα τους. Τα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις περιπτώσεις και με την μεθοδολογία που έχουμε δημιουργήσει είναι τεράστια.
Όραμα μου είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ να αλλάξουν το Σώμα τους και να δημιουργήσουν συνήθειες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στη Nutripass βοηθάμε χρόνια διαιτώμενους, γυναίκες και άντρες να αποκτήσουν το σώμα και την υγεία που επιθυμούν αξιοποιώντας τα οφέλη της διατροφής, της άσκησης και του coaching, και δημιουργώντας παράλληλα έναν τρόπο ζωής με αλλαγή του τρόπου σκέψης που θα τους κάνει να βελτιώνονται συνεχώς και να πραγματοποιούν τους στόχους τους. Σου παρέχουμε συνεχή καθοδήγηση και διατροφική εκπαίδευση καθ όλη την πορεία αλλαγής, για να μάθεις να διατηρείς εφόρου ζωής τα αποτελέσματα που θα πετύχουμε μαζί, και με απώτερο σκοπό να γίνεις ο διατροφολόγος του εαυτού σου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαιτολογοι, Λιπομετρηση, Διαιτα Για Διαβητη, Απωλεια Βαρους, Διατροφη, Personal Training, Αδυνατισμα, Παιδικος Διαβητης, Κλινικη Διατροφολογος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: