Κατηγορίες
Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ιωσηφίδου Θένα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος.
Αντιμετωπίστε τα προβλήματα υγείας ή βάρους που έχετε μέσα από τη σωστή διατροφή. Στόχος της παρακολούθησης είναι πάντα η απόκτηση φυσιολογικού βάρους μέσα από ισορροπημένη διατροφή, χωρίς στερήσεις και υπερβολές, με πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο απόλυτα πάνω στις διατροφικές συνήθειες και ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα προγράμματα διατροφής προκύπτουν πάντα μετά από τη λήψη αναλυτικού ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, ώστε να γίνεται ορθή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υγείας υπάρχουν. Μπορείτε να επιτύχετε απώλεια βάρους με σωστό τρόπο, χωρίς να καταπονείται ο οργανισμός και η υγεία σας.
Μέσα από την παρακολούθηση επιτυγχάνεται η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς ώστε να είναι σε θέση ο κάθε πελάτης να διατηρήσει μόνος του ένα φυσιολογικό βάρος σώματος ακόμη και μετά τη λήξη των επισκέψεων και φυσικά να διασφαλίσει την υγεία του σώματός του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο διαιτολογικό γραφείο παρέχονται:
Ανάλυση σύστασης σώματος, λιπομέτρηση, μέτρηση δερματοπτυχών.
Λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού.
Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής:
Για παχυσαρκία (ενηλίκων - εφήβων – παιδιών).
Κατά την κύηση και τον θηλασμό.
Κατά την εμμηνόπαυση.
Για αθλούμενους και αθλητές.
Για χορτοφάγους.
Για παθολογικές καταστάσεις όπως: Καρδιαγγειακά νοσήματα, Υπέρταση, Υπερλιπιδαιμία, Αναιμία, Οστεοπόρωση, Σακχαρώδης Διαβήτης όλων των τύπων συμπεριλαμβανομένου της κύησης, Γαστρεντερικές διαταραχές - παθήσεις (δυσκοιλιότητα, κολίτιδα, παλινδρόμηση, έλκος κ.ά.), Νεφροπάθειες, Ηπατοπάθειες, Καρκίνος, πρόσληψη βάρους κ.ά.
Διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία).

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαιτα, Διατροφη, Παχυσαρκια, Λιπομετρηση, Κυηση, Παθολογικες Καταστασεις, Θηλασμος, Παιδικη Παχυσαρκια, Αθλητες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Αιτωλοακαρνανίας & όλη την Ελλάδα μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας & παρακολούθησης.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν ραντεβού.