Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Υγραεριοκίνηση (Εγκατάσταση - Service), Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Συνεργεία Honda
Συνεργεία Mitsubishi
Περιγραφή Επιχείρησης
Το εξειδικευμένο συνεργείο Honda-Mitsubishi ιδρύθηκε το 1981 στην οδό Δελφών 181 από τον Λυκάρτση Αναστάσιο, ο οποίος υπήρξε για 10 χρόνια Πρόεδρος στο Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών και Επισκευαστών στον νομό Θεσσαλονίκης και τωρινός Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στον τομέα Παροχής Υπηρεσιών. Από το 2009 λειτουργεί το 2ο εξειδικευμένο συνεργείο σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Τομπάζη περιοχή Τσατάλι-Πυλαία με χώρο parking και αναμονής πελατών. Στα εξειδικευμένα συνεργεία Honda-Mitsubishi ΛΥΚΑΡΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ διατίθενται γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά φανοποιίας και ανταλλακτικά service. Διαθέτουμε χονδρική και λιανική με πανελλαδική κάλυψη. Για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου Honda-Mitsubishi διαθέτουμε λιπαντικά Honda-Mitsubishi, καθώς και εξειδικευμένα ανταλλακτικά. Σε περίπτωση μη διαθέσιμου αποθέματος στο κατάστημά μας γίνεται παραγγελία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο εξειδικευμένο συνεργείο Honda - Mitsubishi θα βρείτε ανταλλακτικά γνήσια και μεταχειρισμένα φανοποιίας, ανταλλακτικά service όπως και αξεσουάρ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Mitsubishi, Honda, Γνησια Ανταλλακτικα, Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα, Εξειδικευμενο Συνεργειο, Service, Υγραεριο, Εγκατασταση Υγραεριου, Γκαζι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 19:00
Σάββατο από 09:00 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: