, 2231045354
Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές, Παιδοψυχίατροι, Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κέντρο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΤΣΟΥΜΑ ΑΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (λογοθεραπευτής - λογοπεδικός) βρίσκεται στη Λαμία. Τα κέντρα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και ταυτόχρονα οικεία, παρέχοντας τον κατάλληλο χώρο για θεραπεία σε όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να μας βρείτε σε δύο σημεία στην πόλη της Λαμίας, στο κέντρο της πόλης: Βύρωνος 13, στο 2ο όροφο για όσους προτιμούν κεντρική τοποθεσία, καθώς και στο νέο περιφερειακό της Λαμίας, στην Καλαμαριάς 13, ισόγειο, όπου μπορούν να μας προσεγγίσουν από όλες τις γύρω περιοχές της Λαμίας, καθώς και όσοι έρχονται από άλλες πόλεις, με εύκολο πάρκινγκ, κήπο και πρόσβαση για ΑμΕΑ. Ακόμα μπορείτε να μας βρείτε στην Αταλάντη: Εθνικής Αντιστάσεως 88, 3ος όροφος και στη Σπερχειάδα: Ν.Κρίκου 55 (έναντι Αγ.Δημητρίου).
Η Κατερίνα Αρ. Τσούμα, λογοθεραπεύτρια - λογοπεδικός, δημιούργησε το 2011 το κέντρο λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ψυχολογικής και παιδοψυχιατρικής υποστήριξης ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στη Λαμία, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των διαταραχών / δυσκολιών σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ακολουθώντας μόνο τις, πλέον σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους.
Αντιμετωπίζουμε, με υπευθυνότητα και σεβασμό, κάθε άτομο, δίνοντάς του τη δυνατότητα για θεραπεία από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους επιστήμονες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κέντρο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση και θεραπεία ατόμων με αυτισμό, αναπτυξιακά σύνδρομα, ΔΕΠΥ, μαθησιακές δυσκολίες, τραυλισμό, αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές κ.ά. Η καΤσούμα και οι θεραπευτές του κέντρου δημιουργούν το κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα για το κάθε άτομο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ίδιου και της οικογένειάς του.
Η θεραπευτική ομάδα του κέντρου αποτελείται από λογοθεραπευτές, παιδοψυχίατρο, εργοθεραπεύρια, ψυχολόγους και ειδική παιδαγωγό και παρέχουμε υπηρεσίες: λογοθεραπείας, παιδοψυχιατρικής: αξιολόγησης, παρακολούθησης και ψυχοθεραπείας σε παιδιά και εφήβους, συμβουλευτικής γονέων και ψυχοθεραπείας από ψυχολόγο. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες εργοθεραπείας και μαθησιακής αποκατάστασης, ομάδων κοινωνικοποίησης παιδιών και εφήβων (lego based therapy). Εξειδεικευμένες μεθόδους αποκατάστασης φωνής και τραυλισμού.
Παρέχουμε υπηρεσίες λογοθεραπείας, εξ αποστάσεως, σε εξειδικευμένη ασφαλή πλατφόρμα για όσους δεν μπορούν να έρθουν στο κέντρο μας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.epikoinonia.net.
Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση παρέχεται δωρεάν, ενώ οι υπηρεσίες μας μπορούν να καλυφθούν από τα ασφαλιστικά ταμεία. Επικοινωνήστε μαζί μας, για επιπλέον πληροφορίες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αυτισμος, Δεπυ, Μαθησιακες Δυσκολιες, Τραυλισμος, Αφασια, Δυσλεξια, Πρωιμη Παρεμβαση 0 - 3, Αρθρωτικες Φωνολογικες Διαταραχες, Καταθλιψη, Συμβουλευτικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 22:00 μόνο κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: