Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρεία λειτουργεί υπό την επίβλεψη 2 Επιστημόνων Γεωπόνων, του Στεφανάκη Μύρωνα με πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών Απολύμανσης, Απεντόμωσης & Μυοκτονίας και του Σμυρνή Συμεών Εκπαιδευτή του Ε.Φ.Ε.Τ., Επιθεωρητή ISO 22000 και Αξιολογητή του ΕΣΥΔ με μεγάλη εμπειρία στη Βιομηχανία Τροφίμων. Το αποτέλεσμα είναι η πλήρης ενημέρωση για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα και φυσικά, η μέγιστη αποτελεσματικότητα στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων με έντομα και τρωκτικά, σε κάθε είδους χώρο. Η εταιρεία μας είναι πλήρως εναρμονισμένη με την ισχύουσα Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Επειδή η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας είναι υποχρέωση όλων μας αλλά και άτυπος δείκτης του πολιτισμού μας, η ALL SAFE υπόσχεται μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα έπειτα από κάθε υπηρεσία της. Ασφαλίστε την επιχείρησή σας και τον χώρο σας και θα είστε κερδισμένοι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ALL SAFE είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υγειονομικών υπηρεσιών όπως απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία, ζιζανιοκτονία, απώθηση ανεπιθύμητων ζώων και πτηνών σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης συστημάτων διασφάλισης της ασφάλειας των τροφίμων (ISO 22000).

Στοιχεία Αναζήτησης: Myoktonies Μυοκτονιες, Κατσαριδες Ποντικια Katsarides Pontikia, Εντομα Entoma, Απολυμαντικα, Απωθηση Πτηνων, Ψυλλοι, Κοριοι, Τερμιτες Termites, Προστασια Φ/β Απο Τρωκτικα, Κουνουπια, Ακαρεα, Φιδοαπωθηση Φιδια, Σφηγγες, Φακελος Εντομοκτωνιας, Εκδοση Πιστοποιητικου Haccp
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: