Κατηγορίες
Φανοποιία & Βαφές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΕΡΜΑΤΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
H AUTO MOTO REPAIR εδώ και χρόνια προσφέρει σε εσάς με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο τις υπηρεσίες της με Πρωτοποριακές μεθόδους. Χρησιμοποιούμε ασφαλή τεχνολογία, με σύγχρονα μηχανήματα και ερχόμαστε να σας αποδείξουμε για άλλη μια φορά την τεχνογνωσία μας πάνω στο αντικείμενο, με το άρτιο προσωπικό που εργάζεται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και τη δική μας περαιτέρω ανάπτυξη.
Ιδρύθηκε στα τέλη του 2005 & βρίσκεται σήμερα 6 χρόνια στο χώρο της αγοράς με μεγάλη επιτυχία στις μικροεπισκευές, είτε αυτές είναι γρατσουνιές, είτε είναι μικροχτυπήματα. Βάφοντας τοπικά με εγγύηση 2 χρονών, με χαμηλό κόστος, έως και 50% φθηνότερα από την κλασική επισκευή και παράδοση αυθημερόν στις περισσότερες ζημίες. Η 10ετής τεχνική κατάρτιση στη μικροεπισκευή και στη βαφή του αυτοκινήτου ως τεχνικός σύμβουλος, σε μεγάλη γερμανική εταιρεία που ασχολείται από το 1882 με το χρώμα του αυτοκινήτου και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το 1970 και η 26ετής πείρα μας στη φανοποιία και τη βαφή του αυτοκινήτου εγγυάται την ολική ικανοποίηση του πελάτη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Μικροχτυπήματα:
  H επιδιόρθωση γίνεται τοπικά χωρίς να μείνει κάποιο σημάδι και η κατάσταση της επιφάνειας επανέρχεται στις εργοστασιακές προδιαγραφές. Τα μικροχτυπήματα στη λαμαρίνα επαναφέρονται εξωτερικά χωρίς να ξεμονταριστεί κανένα κομμάτι του αυτοκινήτου.
 • Γρατσουνιές
 • Βαθουλώματα:
  Όπου και αν υπάρχει η ζημία οι εργασίες γίνονται με ειδικά μηχανήματα χωρίς ξεμοντάρισμα και μόνο με τοπική παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο.
 • Φθορές σε πλαστικά:
  Τα πλαστικά σημεία του αυτοκινήτου επισκευάζονται άμεσα με την τεχνολογία που διαθέτουμε
 • Επισκευή φθορών στις ζάντες:
  Είναι η συνηθισμένη μορφή φθοράς αλλά καθόλου ανησυχητικό καθώς μπορούμε να την επιδιορθώσουμε και να κάνουμε τις ζάντες σας να φαίνονται καινούργιες σαν να μην είχαν ποτέ υποστεί κάποια φθορά ή γρατσουνιά.
 • Προστασία & περιποίηση χρώματος:
  Η καλύτερη προστασία και η ποιοτικότερη περιποίηση γίνεται με τη διαδικασία του κερώματος, του γυαλίσματος, αλλά και σε διάφορες ατέλειες με τοπική βαφή της περιοχής του προβλήματος.

Εμπιστευτείτε μας και αυτό θα σας χαρίσει ξανά τη ζωντάνια του.

Διεκπεραίωση με ασφάλειες.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μικροεπισκευη, Τοπικη Βαφη, Μικροεπισκευη Μικροεπισκευες, Γρατζουνιες, Γυαλισμα, Επαναφορα Χρωματος, Τοπικες Βαφες, Βαφη Μοτοσυκλετων Τοπικη Βαφη Μοτοσυκλετων, Λακουβακια Λακουβες, Μικροχτυπηματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 19:00.
 
Μοιράσου το: